RESOLUCIÓ ENS/1668/2014, de 9 de juliol, per la qual es determina el preu màxim de la prestació del servei escolar de menjador dels centres educatius de titularitat del Departament d'Ensenyament per al curs 2014-2015.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

Mitjançant el Decret 160/1996, de 14 de maig (DOGC núm. 2208, de 20.5.1996), es regula el servei escolar de menjador als centres educatius de titularitat del Departament d’Ensenyament.

L’article 14 del Decret esmentat estableix que el Departament d’Ensenyament determina per a cada curs escolar el preu màxim de la prestació del servei escolar de menjador per als centres educatius que en depenen.

D’altra banda, la disposició addicional 3 del Decret esmentat estableix que l’alumnat que estigui obligat a desplaçar-se fora del seu municipi de residència per inexistència en aquest municipi d’oferta pública del nivell educatiu corresponent, i estigui cursant l’ensenyament obligatori en un centre privat concertat, prèviament determinat pel Departament d’Ensenyament, té dret a rebre els ajuts individuals de menjador que el Departament estableix, per fer front a les despeses derivades de la utilització del servei escolar de menjador.

Per tot això, i a proposta de la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa,

Resolc:

-1 Fixar el preu màxim de la prestació del servei escolar de menjador dels centres educatius de titularitat del Departament d’Ensenyament per al curs escolar 2014-2015, amb caràcter general en la quantitat de 6,20 euros/alumne/dia, IVA inclòs.

El preu màxim de la prestació del servei escolar de menjador comprèn, a més de l’àpat, l’atenció directa a l’alumnat durant el temps de la prestació del servei de menjador i els períodes de temps anteriors i posteriors, des de que acaben les classes del matí i fins que comencen les de la tarda, amb una durada màxima de dues hores i mitja en total.

Quan es tracti de centres d’educació especial o d’escoles rurals amb un nombre molt reduït d’usuaris del servei o quan les circumstàncies especials de l’alumnat o del centre així ho aconsellin, el preu màxim d’aquesta prestació es pot augmentar, excepcionalment, mitjançant l’autorització prèvia dels serveis territorials corresponents.

Per als comensals esporàdics no beneficiaris de beca de menjador, el preu pot ser de fins a un màxim de 6,80 euros/alumne/dia, IVA inclòs. Es considera comensal esporàdic aquell que fa ús del servei menys de tres dies a la setmana o, en el cas de l’alumnat de secundària, el qui en fa ús menys de dos dies a la setmana.

Per a tots els comensals d’un mateix menjador, el preu ha de ser el mateix, llevat dels comensals esporàdics, per als quals es pot fixar un preu superior.

-2 Fixar en la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR