RESOLUCIÓ CLT/551/2017, de 2 de març, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals adoptat en sessió de l'1 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.

Resolc:

—1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals de l'1 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 2 de març de 2017

El secretari general

P. s. (Resolució de 21 de febrer de 2017) Josep Solà i Font

Director de Serveis del Departament de Cultura

Acord

de l'1 de març de 2017 del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura.

Vistos els articles 87 i següents del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

Aprovar les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura, que s'adjunten en annex.

Annex

— 1 Objecte

  1. Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions per als projectes i les activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l'increment de públics culturals a Catalunya en els àmbits de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual i la música, amb les modalitats següents:

    1. Projectes d'activitats o activitats concretes adreçats al públic en general.

    2. Projectes d'activitats o activitats concretes adreçats a col·lectius de cultura inclusiva amb diversitat funcional o en risc d'exclusió social. A l'efecte d'aquestes bases, s'entén per diversitat funcional algun tipus de discapacitat física o psíquica, i s'entén per risc d'exclusió social aquelles situacions de vulnerabilitat com ara la pobresa, les addicions o la privació de llibertat.

    Les activitats poden consistir en activitats concretes o en projectes que incloguin un conjunt d'activitats amb una estratègia i un objectiu comuns i que tinguin per objecte la creació, la fidelització o l'increment de públics a través de la creació de comunitats culturals; l'estímul de l'interès per la cultura; la interacció dels usuaris de la cultura amb els creadors i els productors artístics, i altres que millorin l'accés i l'experiència lúdica o emocional del públic en els àmbits culturals establerts. Aquestes activitats es poden fer en forma de jornades, tallers, cursos, trobades o altres actuacions de l'àmbit de la formació reglada o no reglada.

  2. S'exclouen de l'objecte d'aquestes bases:

    1. Els premis i els concursos que contribueixin al desenvolupament de públics.

    2. Les activitats desenvolupades en el marc de l'ensenyament en cicles formatius de grau mitjà i superior de les especialitats d'arts plàstiques i disseny, dels ensenyaments artístics superiors i dels ensenyaments universitaris.

    3. Les activitats organitzades en el marc de festivals, mostres o cicles...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR