RESOLUCIÓ CLT/609/2019, de 12 de març, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals adoptat en la sessió de 30 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música,

Resolc:

—1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, de 30 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música.

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 12 de març de 2019

Francesc Vilaró i Casalinas

President del Consell d'Administració

Acord

del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, de 30 de gener de 2019, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música.

Vista la Resolució CLT/2818/2015, de 26 de novembre, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió d'ajuts en règim de concurrència, que han estat modificades per l'Acord publicat mitjançant la Resolució CLT/1816/2016, de 21 de juliol; per l'Acord publicat mitjançant la Resolució CLT/2143/2017, de 4 de setembre, i per l'Acord publicat mitjançant la Resolució CLT/138/2018, de 2 de febrer;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

  1. Aprovar les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música, que consten en l'annex d'aquest Acord.

  2. Derogar les bases publicades mitjançant la Resolució CLT/51/2017, de 2 de gener, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques i de la música.

    Annex

  3. Objecte

  4. L'objecte d'aquestes bases és subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l'exterior. S'entén per creació cultural de Catalunya aquella que és d'autoria catalana (l'autor de la qual resideix a Catalunya; en cas d'autors difunts, els que van néixer o van residir la major part de la seva vida a Catalunya). S'estableixen les modalitats següents:

    1. Projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals del sector de les arts escèniques.

    2. Projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals del sector de la música.

  5. Les subvencions que es concedeixen d'acord...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR