RESOLUCIÓ CLT/743/2017, de 5 d'abril, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals adoptat en sessió de 29 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música,

Resolc:

—1 Que es publiqui íntegrament en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, de 29 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música.

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 5 d'abril de 2017

Pau Villòria i Sistach

President del Consell d'Administració

Acord

de 29 de març de 2017, del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música.

Vista la Resolució CLT/2818/2015, de 26 de novembre, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals pel qual s'aproven les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió d'ajuts en règim de concurrència. Aquestes bases han estat modificades per l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, de 20 de juliol de 2016, publicat mitjançant la Resolució CLT/1816/2016, de 21 de juliol;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

  1. Aprovar les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música i que s'adjunten com a annex.

  2. Derogar les bases publicades mitjançant la Resolució CLT/2811/2015, de 26 de novembre, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions a festivals de música.

    Annex

    —1 Objecte

  3. L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport a festivals de música de caràcter professional, d'acord amb les modalitats següents:

    1. Subvencions a una edició dels festivals organitzats per ajuntaments o ens que en depenen, així com els organitzats per empreses o entitats privades amb un finançament majoritàriament públic.

    2. Subvencions triennals a festivals d'alt interès cultural. En aquesta modalitat se subvencionen tres edicions consecutives d'un únic festival de cadascuna de les especialitats següents:

  4. música clàssica;

  5. música clàssica catalana;

  6. música antiga;

  7. música clàssica contemporània;

  8. lied i música de cambra;

  9. lírica, música clàssica i dansa;

  10. pop rock;

  11. cançó d'autor;

  12. música d'arrel tradicional;

  13. música de jazz.

  14. Les subvencions previstes en aquestes bases s'adeqüen al Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat.

    —2 Destinataris

    Poden ser beneficiàries dels ajuts les persones següents:

    1. Empreses privades, ja siguin físiques o jurídiques, incloses les societats civils.

    2. Entitats privades sense ànim de lucre.

    3. Ajuntaments de Catalunya i ens que en depenen, incloses les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament públic.

    —3 Requisits, condicions i incompatibilitats

  15. Per poder optar a les subvencions, les sol·licituds de festivals d'ambdues modalitats de la base 1 han de complir, a banda del que preveu la base general 3, els requisits següents:

    1. El festival ha de tenir lloc majoritàriament a Catalunya.

    2. El festival ha tenir un mínim de dues edicions consecutives fetes abans de la de l'any de la concessió de la subvenció.

  16. Els festivals de la modalitat a) de la base 1.1 (festivals organitzats per ajuntaments o ens que en depenen, així com els organitzats per empreses o entitats privades amb un finançament majoritàriament públic) també...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR