RESOLUCIÓ CLT/915/2017, de 27 d'abril, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyResolució

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals adoptat en sessió de 29 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020,

Resolc:

—1 Que es publiqui íntegrament en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals de 29 de març de 2017, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020.

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 27 d'abril de 2017

Pau Villòria i Sistach

President del Consell d'Administració

Acord

de 29 de març de 2017, del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, pel qual s'aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020.

Vista la Resolució CLT/2818/2015, de 26 de novembre, per la qual es dona publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals pel qual s'aproven les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió dels ajuts en règim de concurrència. Aquestes bases han estat modificades per l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Empreses Culturals, de 20 de juliol de 2016, publicat per Resolució CLT/1816/2016, de 21 de juliol;

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda aprovar les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020 i que consten com a annex.

Annex

—1 Objecte

  1. L'objecte d'aquestes bases és donar suport al desenvolupament de projectes teatrals de sala i de carrer de caràcter professional per al període 2017-2020, d'acord amb les tipologies següents:

    1. Empreses que compleixen els requisits que estableix la base 3.1.1.

    2. Empreses que compleixen els requisits que estableix la base 3.1.2.

    3. Empreses que compleixen els requisits que estableix la base 3.1.3.

  2. A l'efecte d'aquestes bases, s'entén per desenvolupament totes les tasques necessàries per dur a terme un projecte teatral que no siguin estrictament necessàries per a la seva producció .

  3. Els sol·licitants han d'optar a una de les tipologies descrites. L'òrgan instructor, si aprecia l'incompliment d'algun dels requisits establerts per a la tipologia escollida, pot requerir al sol·licitant que opti per una altra tipologia respecte de la qual compleixi els requisits.

  4. Les subvencions previstes en aquestes bases s'adeqüen al Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d'ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat.

    —2 Destinataris

  5. Poden optar a les subvencions les empreses, bé siguin persones físiques o jurídiques, que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l'àmbit del teatre, domiciliades a l'Estat espanyol o en un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, amb establiment operatiu a l'Estat espanyol, que acreditin una trajectòria consolidada en la producció d'espectacles teatrals.

  6. Així mateix, també poden optar als ajuts publicats en aquestes bases les agrupacions d'empreses que es constitueixin en unions temporals d'empreses (UTE), d'acord amb la Llei de l'Estat 18/1982, de 26 de maig, sobre règim fiscal d'agrupacions i unions temporals d'empreses i de societats de desenvolupament regional.

  7. No poden optar a aquests ajuts les entitats sense finalitat de lucre ni els ajuntaments de Catalunya o ens vinculats o dependents, incloent-hi els consorcis, les fundacions i les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament de les entitats esmentades.

    —3 Requisits i condicions

  8. Per optar als ajuts, les empreses sol·licitants han de complir els requisits i les condicions que determinin les bases generals, així com els que s'estableixen a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR