RESOLUCIÓ EMC/43/2018, de 16 de gener, per la qual es modifica la Resolució EMC/2324/2016, de 17 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores d'Indústria del Coneixement (Llavor i Producte).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament d'Empresa i Coneixement
Rango de LeyResolució

La Resolució EMC/2324/2016, de 17 d'octubre (DOGC núm. 7230- 20.10.2016), aprova les bases reguladores d'Indústria del Coneixement (Llavor i Producte).

Tenint en compte l'impuls de l'Administració electrònica en l'àmbit de l'Administració i la necessitat de complir amb la legislació vigent en aquesta matèria, s'ha fet palès que cal una modificació en relació amb la presentació de la documentació, motiu pel qual cal emetre la corresponent Resolució jurídica per la qual es modifiqui el contingut de les bases reguladores d'Indústria del Coneixement (Llavor i Producte).

L'article 11 dels Estatuts de l'AGAUR, aprovats pel Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Decret 168/2002, d'11 de juny, disposa que correspon al Consell de Direcció aprovar les convocatòries de beques i subvencions, així com resoldre-les. Aquestes facultats s'han delegat en el president o presidenta de la Comissió Executiva d'Ajuts de Recerca (CEAR), en la sessió del Consell de Direcció de data 5 de desembre de 2002.

Tenint en compte els fets exposats i la normativa d'aplicació;

Resolc:

—1 Modificar, dins la modalitat A. Ajuts Llavor per a projectes innovadors amb potencial d'incorporació al sector productiu, de la Resolució EMC/2324/2016, de 17 d'octubre, la base 19.2 c) en els termes següents:

On diu:

  1. “Còpia compulsada dels justificants de la despesa efectuada. “

    Ha de dir:

  2. “Còpia electrònica dels justificants de la despesa efectuada pels mitjans electrònics que estableixi l'AGAUR i que es faran constar a la seva...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR