RESOLUCIÓ ENS/1015/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar part del Programa d'assessorament professional a les persones i a les empreses, a partir del curs 2018-2019.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

Mitjançant la Resolució ENS/2706/2015, de 19 de novembre (DOGC núm. 7707, de 27.11.2015), es va crear el Programa d'assessorament professional a les persones i a les empreses en els ensenyaments professionals.

La Resolució esmentada preveu, a l'annex 1, apartat 4, que la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, mitjançant Resolució publicada al DOGC, obrirà periòdicament convocatòria pública adreçada als centres que estiguin interessats a ser inclosos al Programa d'assessorament professional a les persones i a les empreses en els ensenyaments professionals.

Per tant, i per tal de poder fer la convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar-ne part a partir del curs 2018-2019.

Resolc:

-1 Obrir convocatòria pública per seleccionar centres educatius que vulguin formar part del Programa d'assessorament professional a les persones i a les empreses en els ensenyaments professionals a partir del curs 2018-2019.

Se selecciona un total de 16 centres educatius: 12 centres públics i 4 centres privats sostinguts amb fons públics.

-2 Sol·licituds

2.1 La sol·licitud, i el procediment per a la seva compleció, es troba, segons correspongui, en el portal de centres del Departament (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres) i el portal de centres d'altres titularitats (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/Educacio/PCentrePrivat/PCPInici).

2.2 La tramitació de la sol·licitud s'ha de fer, segons la titularitat del centre, pel procediment següent:

  1. Centres de titularitat de la Generalitat. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, mitjançant valisa electrònica (e-Valisa) a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament.

  2. Centres de titularitat municipal. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, mitjançant tramesa genèrica a través de la plataforma EACAT http://www.eacat.cat.

  3. Centres de titularitat privada. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, mitjançant la petició genèrica que es troba a la Seu Electrònica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR