RESOLUCIÓ ENS/1016/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre convocatòria pública per seleccionar centres educatius interessats a formar part del Programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional en els ensenyaments professionals a partir del curs 2018-2019.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyResolució

Mitjançant la Resolució ENS/2707/2015, de 19 de novembre (DOGC núm. 7007, de 27.11.2015), es va crear el Programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional en els ensenyaments professionals.

L'apartat 4 de l'annex 1 de la Resolució esmentada estableix que la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial ha d'obrir periòdicament la convocatòria pública que permeti als centres que estiguin interessats i compleixin els requisits, ser inclosos en el Programa.

Per tot això,

Resolc:

-1 Convocatòria

Obrir convocatòria pública per seleccionar centres educatius interessats a formar part del Programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional a partir del curs escolar 2018-2019.

Se seleccionen 6 centres públics i 3 centres privats.

-2 Contingut del Programa

El contingut del Programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional en els ensenyaments professionals és el que conté l'annex 1 de la Resolució ENS/2707/2015, de 19 de novembre.

-3 Sol·licituds

3.1 La sol·licitud, i el procediment per a la seva compleció, es troba, segons correspongui, en el portal de centres del Departament (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres) i el portal de centres d'altres titularitats (http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/Educacio/PCentrePrivat/PCPInici).

3.2 La tramitació de la sol·licitud s'ha de fer, segons la titularitat del centre, pel procediment següent:

  1. Centres de titularitat de la Generalitat. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, mitjançant valisa electrònica (e-Valisa) a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament.

  2. Centres de titularitat municipal. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, mitjançant tramesa genèrica a través de la plataforma EACAT http://www.eacat.cat.

  3. Centres de titularitat privada. Enviar la sol·licitud, junt amb la documentació corresponent, a la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament, mitjançant la petició genèrica que es troba a la Seu Electrònica http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Peticio-generica.

  4. El termini de presentació de sol·licituds és des de l'endemà de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR