RESOLUCIÓ GAH/1728/2017, de 17 de juliol, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de dos llocs de treball de comandament a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom adscrit al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge (convocatòria de provisió núm. GAH/008/17).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

D'acord amb el que preveuen el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública; el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i altres disposicions complementàries;

Atès que estan vacants dos llocs de treball de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, i vista la proposta del titular de l'òrgan directiu respectiu per a la seva provisió;

Atesa la vigent relació de llocs de treball de personal funcionari de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i la descripció dels llocs de treball que s'han de proveir, inclosa en el manual d'organització de l'esmentat organisme autònom;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament ha dut a terme el tràmit d'intervenció corresponent;

D'acord amb l'article 94 del Decret 123/1997, el titular del departament on estigui adscrit el lloc de treball serà el competent per efectuar la resolució que aprovi la convocatòria de lliure designació;

De conformitat amb la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya,

Resolc:

―1 Convocar, pel sistema de lliure designació, la provisió de dos llocs de treball de comandament a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom adscrit al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge (convocatòria de provisió núm. GAH/008/17), les característiques dels quals es detallen en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

―2 Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que consten en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, un recurs de reposició davant el secretari/ària general del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé poden interposar directament un recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació en el DOGC, davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona, o el corresponent al seu domicili, d'acord amb el que disposen els articles 8.2, 14 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 17 de juliol de 2017

P. d. (Resolució GRI/1728/2013, de 18 de juliol, DOGC núm. 6434, de 7.8.2013)

Meritxell Masó Carbó

Secretària general

Annex 1

Bases

―1 Llocs de treball

Es convoca, pel sistema de lliure designació, la provisió de dos llocs de treball de comandament de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, organisme autònom adscrit al Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, les característiques dels quals són les que consten en l'apartat 1 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria.

―2 Contingut funcional

El contingut funcional dels llocs de treball que s'ha de proveir és el que consta en l'apartat 4 de l'annex 2 d'aquesta Resolució.

―3 Requisits de participació

3.1 Pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari al servei de la Generalitat de Catalunya que compleixi els requisits i les condicions que estableix la normativa vigent i, en concret, els que determina la relació de llocs de treball, d'acord amb el que consta en l'apartat 2 de l'annex 2 d'aquesta convocatòria, de conformitat amb el següent:

3.1.1 El personal funcionari esmentat pot trobar-se, respecte de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en qualsevol de les situacions administratives que preveu la normativa.

3.1.2 També pot participar-hi el personal funcionari no integrat que presti serveis a l'Administració de la Generalitat i que pertanyi a cossos o escales del grup de titulació en què estiguin classificats els llocs objecte de convocatòria, sempre que compleixi els requisits i les condicions exigits en la relació de llocs de treball.

Així mateix, pot participar-hi el personal funcionari de la Generalitat de Catalunya que pertanyi a cossos, escales o places del grup de titulació en què estan classificats els llocs convocats als quals no es va exigir la titulació que assenyala l'article 19 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, sempre que la titulació no sigui un requisit indispensable d'acord amb la relació de llocs de treball.

3.1.3 En cap cas no pot prendre-hi part el personal funcionari que estigui en suspensió d'ocupació ni el traslladat de lloc de treball com a conseqüència d'expedient disciplinari, mentre durin els efectes corresponents.

3.1.4 Tampoc no pot prendre-hi part el personal funcionari en situació diferent de servei actiu que no hagi romàs el temps mínim exigit per reingressar al servei actiu.

3.2 El personal funcionari amb discapacitats podrà participar-hi en igualtat de condicions que la resta de participants, sempre que pugui dur a terme les funcions del lloc de treball que s'ha de proveir.

3.3 Així mateix, per prendre part en aquesta convocatòria cal tenir els coneixements orals i escrits de la llengua catalana corresponents al nivell de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent, que s'assenyala en l'apartat 3 de l'annex 2.

En cas que les persones aspirants no tinguin el certificat acreditatiu corresponent al nivell assenyalat en el paràgraf anterior o un nivell superior, o un dels altres títols, diplomes i certificats equivalents establerts per l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, modificada per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril, l'òrgan competent avaluarà mitjançant una prova aquests coneixements en relació amb el lloc de treball que s'ha de proveir, abans de l'elaboració de la proposta de persones admeses i excloses que preveu aquesta convocatòria.

En aquest darrer cas, un cop transcorregut el termini de presentació de sol·licituds de participació, s'especificaran, en el tauler d'anuncis de la Seu electrònica de l'Administració de la Generalitat de Catalunya http://tauler.gencat.cat , el dia, l'hora i el lloc de realització del mitjà d'acreditació dels coneixements necessaris de llengua catalana.

No obstant això, resten exemptes de fer la prova de coneixements de llengua catalana les persones aspirants que hagin participat i obtingut destinació en convocatòries anteriors de concurs específic de mèrits i capacitats o de lliure designació, o de selecció de personal a l'Administració de la Generalitat, en què hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior a l'exigit en la convocatòria. En aquest supòsit, s'ha d'especificar clarament en la sol·licitud de participació la convocatòria que justifica l'exempció, i el número i la data del DOGC en què es va publicar.

3.4 Els requisits de participació s'han de reunir en la data en què finalitzi el termini de presentació de sol·licituds que estableix la base 4.1 d'aquesta convocatòria.

―4 Sol·licituds

4.1 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar, dins el termini de 15 dies hàbils a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució de convocatòria en el DOGC, en els registres següents:

Registre general del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge (Via Laietana, 26, de Barcelona); en els Serveis Territorials del Departament a Barcelona (Via Laietana, 26, 08003, Barcelona), Girona (pl...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR