RESOLUCIÓ JUS/2081/2018, de 8 d'agost, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de beques per a la recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia, el dret civil català i l'ordenament jurídic català que concedeix el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, durant l'any 2019 (ref. BDNS 414810).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

Al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada li correspon, d'acord amb la Llei 18/1990, de 15 de novembre, de creació del Centre, modificada per la Llei 8/2000, de 19 de juny, la promoció de la investigació i la difusió, mitjançant ajuts o beques, dels àmbits relacionats amb la justícia i el dret.

L'any 1986 el Departament de Justícia va iniciar, mitjançant l'Ordre de 30 d'abril, la convocatòria pública anual de subvencions per a la realització d'estudis i treballs en els àmbits de l'Administració de justícia i el dret.

Atès que el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada vol continuar donant suport a les iniciatives de recerca sorgides en els àmbits universitaris i professionals;

De conformitat amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol 9 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, que regula el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Article 1

Obrir la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, per a la concessió de beques per a la recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de l'execució penal, la mediació penal, l'atenció a la víctima, l'Administració de justícia, el dret civil català i l'ordenament jurídic català que concedeix el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, durant l'any 2019.

Article 2

Aquesta convocatòria es regeix per les bases reguladores aprovades per l'Ordre JUS/113/2018, de 6 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de les beques per a la recerca que concedeix el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (DOGC núm. 7663, de 13.7.2018).

Article 3

El període en què s'han d'executar les activitats objecte de les beques se circumscriu entre l'1 de gener i el 30 de novembre de l'any 2019.

Article 4

L'import global màxim de les beques a atorgar és de 80.000 euros. Es tracta d'una convocatòria de despesa anticipada i el seu atorgament es condiciona a l'existència de crèdit adequat i suficient en el pressupost de despeses del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2019.

Article 5

5.1 Aquestes beques tenen dues modalitats segons el tipus de personal destinatari: modalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR