RESOLUCIÓ JUS/2795/2014, de 9 de desembre, per la qual es resol un concurs per a la provisió de notaries vacants.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el concurs per a la provisió de notaries vacants convocat per la Resolució JUS/2356/2014, de 21 d’octubre, de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques (DOGC núm. 6735, de 24.10.2014) i atès el que disposen els articles 88 al 96 i 313 del Reglament de l’organització i règim jurídic del notariat, modificat pel Reial decret 45/2007, de 19 de gener, i el Reial decret 173/2007, de 9 de febrer, sobre demarcació notarial, amb les modificacions introduïdes en la Correcció d’errades del Reial decret esmentat, publicat en el BOE de 9.6.2007;

En compliment de les funcions atribuïdes a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia mitjançant el Decret 417/2006, de 14 de novembre (DOGC núm. 4762, de 16.11.2006),

Resolc:

D’acord amb les normes legals esmentades, adscriure els notaris a les places de notaries vacants radicades al territori de Catalunya, segons es detalla a continuació:

Barcelona: per trasllat del senyor Martínez de Salinas, el senyor Leopoldo Martínez de Salinas Alonso, notari de Sant Boi de Llobregat, 1.

Barcelona: per jubilació del senyor Castro Fernández, el senyor Luis Antonio Boada Dotor, notari de Sant Boi de Llobregat, 1.

Barcelona: per trasllat del senyor Suau Rosselló, la senyora Mª Olga Hernández Hernández, notària de Viladecans, 2.

Cassà de la Selva: per trasllat del senyor Pascual Malo Cantarino, la senyora Pilar Martínez Socias, notària de Tarifa, 3.

Barcelona: per defunció del senyor Belloch Julve, la senyora María del Camino Quiroga Martínez, notària de Begur, 3.

Sant Just Desvern: per trasllat del senyor Vicnte-Miguel Mestre, la senyora Elena Luaces López, notària de Tàrrega, 3.

Móra d’Ebre: per trasllat del senyor Peral Bernat, la senyora Silvia Mª García Vázquez, notària de Móra la Nova, 3.

Castelldefels: per trasllat de la senyora M. Teresa Albanell, la senyora Concepción Barber Vidal, notària de Bembibre, 3.

Guissona: per trasllat del senyor Jordi Pane Foix, la senyora Beatriz Pizarro Caballero, notària de Ramales, 3.

L’Arboç: per trasllat de la senyora Sánchez Ruiz, la senyora Yolanda Ariño Royo, notària de Roda de Barà, 3.

Falset: per trasllat del senyor Fernández de Tejada, el senyor Alfonso José Herrero Pérez, notari de La Pobla de Segur,3.

Torredembarra: deserta en concurs precedent (Senyor Mestre Portabella) Senyora Leticia Ballester Azpitarte. Notària...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR