RESOLUCIÓ PRE/2977/2016, de 28 de desembre, per la qual es renova la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya i s'estableixen els criteris d'acreditació per al període 2017-2019.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

L'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (EADOP) té atribuïda, entre altres funcions, la comercialització de totes les publicacions de l'Administració de la Generalitat destinades a la venda, d'acord amb la Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat.

L'EADOP presta els seus serveis al conjunt de l'Administració de la Generalitat i als ciutadans en general. En aquest sentit, una de les línies d'actuació de l'EADOP és la posada a disposició dels ciutadans, ja sigui directament o mitjançant un acord amb els departaments, organismes o empreses, dels materials més útils i respecte dels quals es detecti un interès o demanda a les llibreries. Així mateix, també constitueixen objectius de l'EADOP la difusió d'aquestes publicacions i la gestió, de la manera més eficient possible, de la seva comercialització.

Mitjançant la Resolució PRE/859/2012, de 8 de maig, es va crear la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya i es van establir els criteris d'acreditació per al període 2012-2014 (DOGC núm. 6126, de 11.5.2012) i el 15 de desembre de 2014 es va prorrogar el sistema per sol·licitar la integració a la Xarxa de Llibreries Acreditades per al període 2015-2016.

Durant el període de vigència de la Xarxa, aquest model de comercialització del fons editorial de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de les llibreries del sector privat ha resultat una bona eina per assolir satisfactòriament l'objectiu de garantir la difusió de les publicacions de la Generalitat i una distribució més estesa geogràficament, atès que s'ha aconseguit una presència més homogènia al territori.

L'experiència acumulada fins ara fa convenient renovar la vigència del sistema de comercialització de les publicacions de la Generalitat. Tanmateix, cal actualitzar el sistema d'acreditació dels establiments que hi estiguin interessats establert a l'esmentada Resolució PRE/859/2012, de 8 de maig, per tal d'adaptar-hi els canvis legislatius que ha comportat l'entrada en vigor de les normes Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques i Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Per tot això,

Resolc:

–1 Renovar la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya per a la venda de les seves publicacions, i fixar els requisits i les condicions que han de complir per rebre l'acreditació de llibreria integrada a la Xarxa.

–2 Establir el sistema per sol·licitar la integració a la Xarxa de Llibreries Acreditades per al període 2017-2019.

–3 Les llibreries acreditades durant els períodes 2012-2014 i 2015-2016 que desitgin continuar integrades a la Xarxa, hauran d'emplenar i signar la declaració responsable que figura a l'annex 3. La signatura d'aquesta declaració comportarà la continuïtat de l'acreditació i la resolució del conveni de col·laboració que cada llibreria acreditada va signar amb l'EADOP, atès que els compromisos que assumeixen ambdues parts estan inclosos en l'annex 1 de la present Resolució.

–4 Aprovar el model oficial de sol·licitud.

–5 Publicar aquesta Resolució i els seus annexos al Diari Oficial de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR