RESOLUCIÓ PRE/785/2017, de 5 d'abril, per la qual es rectifica la Resolució PRE/356/2017, de 21 de febrer, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de dos llocs de treball de comandament del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PRE/01/17).

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyResolució

En data 1 de març de 2017 es publicà en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució PRE/356/2017, de 21 de febrer, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de dos llocs de treball de comandament del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PRE/01/17).

Es constata que en l'apartat 2 (Requisits de participació) de la Descripció del lloc de treball núm. 2 de l'Annex 2, hi ha un error de transcripció en l'especificació dels cossos, en ometre'n la referència a tots els cossos i les escales d'administració general i especial del grup A, establerts amb caràcter previ a la Relació de llocs de treball.

En compliment del que estableix l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, respecte a la rectificació d'errors materials, es rectifica el contingut de la Resolució PRE/356/2017, de 21 de febrer, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de dos llocs de treball de comandament del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PRE/01/17), en els termes que figuren a l'annex.

Resolc:

–1 Rectificar la Descripció del lloc de treball núm. 2 continguda en l'Annex 2 de la Resolució PRE/356/2017, de 21 de febrer, de convocatòria de provisió, pel sistema de lliure designació, de dos llocs de treball de comandament del Departament de la Presidència (convocatòria de provisió núm. PRE/01/17), publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de l'1 de març de 2017, en els termes que figuren a l'annex.

–2 Reobrir el termini de presentació de sol·licituds de participació per al lloc de treball núm. 2, d'acord amb la base 4 de la Resolució PRE/356/2017, de 21 de febrer.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el secretari/ària general del Departament de la Presidència en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generali tat de Catalu ny a (DOGC), d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé, poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona, o el corresponent al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR