DECRET 34/1987, de 15 de gener, pel qual es modifica el Decret 144/86, de 12 de maig, respecte a l'adscripció de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Pel Decret 144/1986, de 12 de maig, es va desplegar la LLei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

En l'esmentat Decret es va adscriure l'Entitat al Departament de la Presidència; no obstant, criteris d'unificació de matèries, de coordinació i d'eficàcia fan recomanable que aquesta Entitat Autònoma depengui del Departament de Governació, que és el competent en matèria de Jocs i Apostes.

En virtut d'això, a proposta del Conseller de Governació i prèvia deliberació del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 1 del Decret 144/86, de 12 de maig, en el sentit següent: L'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat s'adscriu al Departament de Governació.

Disposició addicional La referència que efectua l'article 3.1 del Decret 144/86, de 12 de maig, al Departament de Presidència, s'entendrà feta al Departament de Governació.

Disposicions finals

-1 Es faculta el Conseller de Governació per al desplegament del que estableix el present Decret.

-2 Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 15 de gener de 1987

Jordi Pujol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR