ORDRE JUS/345/2011, de 29 de novembre, per la qual es fixen els preus públics per la utilització de la sala d'actes, les sales de reunions, les aules i els seminaris del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/345/2011, de 29 de novembre, per la qual es fixen els preus públics per la utilització de la sala d'actes, les sales de reunions, les aules i els seminaris del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada és un organisme autònom de caràcter administratiu adscrit al Departament de Justícia, que va ser creat per la Llei 18/1990, de 15 de novembre, amb la finalitat de dur a terme tasques de formació especialitzada del personal del Departament de Justícia i d'investigació en matèries de la seva competència.

Les instal·lacions del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada estan destinades a prestar el servei de formació i d'investigació que l'organisme té encomanat. No obstant això, durant el temps en què la sala d'actes i les aules no siguin necessàries ni per al Centre ni per al Departament de Justícia, són susceptibles de ser utilitzades per altres institucions, públiques o privades.

Mitjançant l'Ordre JUS/321/2005, de 12 de juliol, es van fixar els preus públics per a la utilització de la sala d'actes i de les aules del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Atesa la necessitat d'actualitzar l'import dels preus i fixar-ne de nous, pel temps transcorregut des de la publicació de l'esmentada Ordre i per les remodelacions efectuades a les instal·lacions del Centre arran el trasllat dels òrgans judicials amb els que compartia l'ús de l'immoble fins al 2009;

L'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels referits a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

A proposta de la Direcció del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, amb l'aprovació prèvia del Consell Rector del Centre, segons sessió plenària de 23 de febrer de 2011, d'acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Fixació de preus

Es fixen els preus públics, IVA exclòs, per la utilització de la sala d'actes, les sales de reunions, les aules i els seminaris del Centre d'Estudis Jurídics i Formació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR