ORDRE UNI/445/2003, de 7 de novembre, per la qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social a la Universitat de Lleida.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyOrdre

ORDRE UNI/445/2003, de 7 de novembre, per la qual es revoca l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social a la Universitat de Lleida.

Mitjançant el Decret 163/1985, de 6 de juny, es va autoritzar la transformació de l'Escola d'Assistents Socials de Lleida en Escola Universitària de Treball Social, adscrita a la Universitat de Barcelona.

Pel Decret 133/1992, de 22 de juny, es va revocar l'adscripció a la Universitat de Barcelona de l'Escola Universitària de Treball Social i es va adscriure a la Universitat de Lleida.

A instàncies del titular de l'Escola Universitària de Treball Social, la Universitat de Lleida ha sol·licitat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació la desadscripció d'aquest centre per cessament de les activitats acadèmiques.

La present Ordre pretén garantir el dret dels alumnes de l'Escola Universitària de Treball Social de Lleida que encara no han finalitzat els seus estudis, facilitant-los l'opció entre continuar el pla d'estudis que cursaven o adaptar-se al pla d'estudis de la diplomatura en treball social que impartirà la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida.

Atès que l'article 105 de la Llei 1/2003 d'universitats, de 19 de febrer, estableix que correspon al departament competent en matèria d'universitats aprovar l'adscripció o la desadscripció de centres docents, de titularitat pública o privada, a una universitat pública per impartir títols universitaris oficials;

Per tot això, de conformitat amb la sol·licitud esmentada i d'acord amb el que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del Consell Social, amb l'informe previ del Consell de Govern de la Universitat de Lleida, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

Es revoca, a instàncies del seu titular, l'adscripció de l'Escola Universitària de Treball Social de Lleida a la Universitat de Lleida, per cessament de les seves activitats acadèmiques.

Article 2

2.1 La Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida s'encarregarà de l'extinció definitiva del pla d'estudis de diplomat o diplomada en treball social que s'imparteix a l'Escola Universitària de Treball Social de Lleida, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR