ORDRE PTO/219/2002, de 3 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria d'atorgament de subvencions per a la implantació de la imatge identificadora dels ports esportius de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/219/2002, de 3 de juny, per la qual es fa pública la convocatòria d'atorgament de subvencions per a la implantació de la imatge identificadora dels ports esportius de Catalunya.

L'Ordre de 10 d'agost de 2001, per la qual es regula la imatge identificadora dels ports esportius de Catalunya (DOGC núm. 3474, de 17.9.2001) va aprovar la imatge i els elements de senyalització i identificació amb els quals es pretén que els ports esportius de Catalunya puguin donar un servei més eficaç i complet als usuaris, a banda d'oferir una imatge unificada.

L'objectiu d'aquesta convocatòria d'atorgament de subvencions és el de promoure i facilitar la instal·lació als ports esportius de Catalunya de la imatge i els elements esmentats, d'acord amb les condicions que es recullen a les bases que figuren a l'annex de l'Ordre.

Per tot el que s'ha exposat, d'acord amb el Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya,

Ordeno:

-1 Fer pública la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a la implantació als ports esportius de Catalunya de la imatge identificadora i els elements de senyalització i identificació aprovats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

-2 Aprovar les bases que regulen la concessió de les subvencions per a la implantació als ports esportius de la imatge identificadora esmentada, que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

-3 La concessió d'aquests ajuts s'imputa amb càrrec a la partida pressupostària D-770160000/5131 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per un import màxim de 288.485 euros.

Barcelona, 3 de juny de 2002

Felip Puig i Godes

Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Annex

Bases

-1 Objecte

L'objecte de la convocatòria és la regulació de les condicions per a l'atorgament de subvencions per a la implantació als ports esportius de Catalunya de la imatge identificadora i dels elements de senyalització i identificació aprovats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques en l'Ordre de 10 d'agost de 2001, per la qual es regula la imatge identificadora dels ports esportius de Catalunya.

-2 Beneficiaris

Poden optar a aquests ajuts les persones o entitats que gestionen l'explotació dels ports esportius de Catalunya.

-3 Sol·licitud

3.1 Les sol·licituds d'ajuts s'han de dirigir a la Direcció General de Ports i Transports, i s'hi ha d'adjuntar la documentació següent:

  1. Documentació acreditativa de la personalitat jurídica del sol·licitant.

  2. Memòria descriptiva sobre la manera com es pretén dur a terme la implantació de la imatge identificadora i els elements de senyalització i identificació esmentats, que ha d'incloure un plànol de planta de les instal·lacions portuàries, en el qual es detallin els elements de senyalització i identificació a incorporar al recinte portuari, la valoració del cost econòmic dels treballs i l'import de la subvenció sol·licitada.

  3. Declaració responsable en la qual es facin constar els ajuts obtinguts o sol·licitats de qualsevol altre departament, administració o ens públic relacionades amb les activitats a subvencionar.

  4. En el supòsit que la persona jurídica sol·licitant tingui més de 50 treballadors fixos, declaració expressa conforme es dóna ocupació a treballadors disminuïts en un percentatge mínim del 2% de la plantilla o declaració conforme s'apliquen les mesures alternatives d'acord amb el Reial decret 27/2000,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR