ORDRE PRE/256/2002, de 25 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir la convocatòria oberta i permanent per a la concessió de subvencions destinades a donar suport a determinades activitats de cooperació al desenvolupament i a la solidaritat internacional.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/256/2002, de 25 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir la convocatÚria oberta i permanent per a la concessiÛ de subvencions destinades a donar suport a determinades activitats de cooperaciÛ al desenvolupament i a la solidaritat internacional.

La Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperaciÛ al desenvolupament, estableix i regula el rËgim jurÌdic al qual s'ha d'ajustar l'activitat de l'AdministraciÛ de la Generalitat en matËria de cooperaciÛ al desenvolupament i de solidaritat internacional i reconeix com a primera i mÈs important especificitat del model catal‡ de cooperaciÛ al desenvolupament, la concepciÛ d'intervenciÛ p˙blica com a complement‡ria i impulsora de les iniciatives cÌviques de solidaritat i de cooperaciÛ.

AixÌ, i en coherËncia amb aquest valor, es volen promocionar les accions i programes que, impulsats des de la iniciativa civil i, d'acord amb determinats objectius, valors i prioritats que estableix la nova Llei, aconsellen donar suport a una nova lÌnia de programes que, per les seves caracterÌstiques i especificitat no poden ser atesos per mitj‡ de les convocatÚries regulars de la Secretaria de Relacions Exteriors ja que tenen com a finalitat contribuir al creixement dels paÔsos en vies de desenvolupament tot promovent l'impuls d'activitats de promociÛ econÚmica, social, assistencial, professional, tËcnica i formativa.

Segons el que disposa el capÌtol 9 del Decret legislatiu 9/1994, de 13 de juliol, pel qual s'aprova el Text refÛs de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya i fent ˙s de les atribucions que la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya atorga al titular d'aquest Departament,

Ordeno:

Aprovar les bases reguladores que han de regir la convocatÚria oberta i permanent per a la concessiÛ de subvencions destinades a donar suport a determinades activitats de cooperaciÛ al desenvolupament i solidaritat internacional les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

DisposiciÛ final

Aquesta Ordre entrar‡ en vigor el mateix dia de la seva publicaciÛ al DOGC.

Barcelona, 25 de juny de 2002

Artur Mas i GavarrÛ

Conseller en cap

Annex

Bases reguladores de la convocatÚria

-1††Objecte de la convocatÚria

Aquesta Ordre tÈ per objecte convocar ajudes de car‡cter singular per al finanÁament d'activitats de promociÛ econÚmica, social, assistencial, professional, tËcnica i formativa relacionades amb les finalitats que estableix la base 4 i d'acord amb les competËncies en matËria de cooperaciÛ al desenvolupament de la Secretaria de Relacions Exteriors del Departament de la PresidËncia.

-2††Beneficiaris

Poden sol∑licitar aquestes ajudes les persones jurÌdiques sense afany de lucre i entitats p˙bliques nacionals o estrangeres, tret del cas que preveu la base 4.g) que tambÈ es podran presentar per particulars.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR