ORDRE ENS/96/2004, de 26 de març, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral d'educació especial, dels centres docents públics del Departament d'Ensenyament, per a activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2002-2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/96/2004, de 26 de març, de convocatòria per a la concessió d'ajuts al professorat i al personal laboral d'educació especial, dels centres docents públics del Departament d'Ensenyament, per a activitats educatives realitzades fora dels centres durant el curs escolar 2002-2003.

El professorat dels centres docents públics del Departament d'Ensenyament realitza activitats complementàries amb els alumnes, adreçades a completar matèries curriculars que, per les seves característiques, han de dur-se a terme fora dels centres, i fora de la jornada habitual. En aquest sentit, es considera convenient l'establiment d'uns ajuts específics per contribuir a compensar el professorat i, si escau, a d'altres professionals de la plantilla del centre escolar, per la major dedicació que les activitats comporten.

Així mateix, al punt novè de l'Acord de 21 de novembre de 2001, sobre condicions de treball del professorat en l'àmbit de la Mesa Sectorial de Negociació del personal docent no universitari de la Generalitat de Catalunya, es disposa l'increment de dotació econòmica dels fons destinat a aquests ajuts.

Per tot això, i d'acord amb el que estableix el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre;

En ús de les facultats atribuïdes a l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta de la directora general de Recursos Humans.

Ordeno:

Article 1

Obrir convocatòria per a l'atorgament d'ajuts al professorat i al personal laboral d'educació especial, dels centres docents públics del Departament d'Ensenyament que hagin participat en activitats educatives realitzades fora del centre durant el curs escolar 2002-2003.

Article 2

Aprovar les bases que estableix l'annex d'aquesta Ordre per les quals es regirà aquesta convocatòria.

Article 3

Destinar per a la concessió d'aquests ajuts, fins a un import màxim d'1.322.226,00 euros a càrrec de l'aplicació pressupostària 1303-D/481130200/3213 del pressupost de 2003 prorrogat per a l'any 2004.

Article 4

Els ajuts esmentats no tenen caràcter recurrent.

Disposició final

AquestaOrdre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR