ORDRE GAP/97/2010, de 23 de febrer, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases reguladores d'adjudicació d'una beca de col·laboració en tasques d'anàlisi, millora de processos i foment de la gestió per processos al Departament de Governació i Administracions Públiques per a l'any 2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/97/2010, de 23 de febrer, per la qual s'obre la convocatòria i s'aproven les bases reguladores d'adjudicació d'una beca de col·laboració en tasques d'anàlisi, millora de processos i foment de la gestió per processos al Departament de Governació i Administracions Públiques per a l'any 2010.

El Departament de Governació i Administracions Públiques té atribuïda la funció de modernització de l'Administració d'acord amb el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el bon funcionament de la Direcció General de Modernització de l'Administració és un element clau per a l'assoliment d'aquesta funció.

El Departament de Governació i Administracions Públiques, novament, vol oferir, als joves llicenciats, l'experiència pràctica en el si de l'Administració com a complement a la formació acadèmica i com a experiència enriquidora per a un futur exercici professional.

Per tot l'expressat i, d'acord amb el que estableixen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Article 1

Obrir una convocatòria pública per adjudicar una beca de col·laboració en tasques d'anàlisi, millora de processos i foment de la gestió per processos al Departament de Governació i Administracions Públiques.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, les quals consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Aquesta convocatòria té un pressupost màxim de 17.000 euros, que aniran a càrrec de la partida pressupostària GO02D/480.0001.00/1210 d'aquest Departament per a l'any 2010.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra l'acte de convocatòria, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs de reposició davant del conseller de Governació i Administracions Públiques, en el termini màxim d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o bé, directament, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini màxim de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 23 de febrer de 2010

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació i Administracions Públiques

Annex

Bases reguladores de la beca de col·laboració en tasques d'anàlisi, millora de processos i foment de la gestió per processos al Departament de Governació i Administracions Públiques

.1 Règim jurídic

En tot el que no preveuen expressament aquestes bases, són d'aplicació els preceptes continguts al capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre; els preceptes bàsics de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

.2 Objecte

L'objecte d'aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR