RESOLUCIÓ GRI/1985/2003, de 12 de juny, de convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de lliure accés, per a l'ingrés al cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecció radiològica (núm. de registre de convocatòria 068).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GRI/1985/2003, de 12 de juny, de convocatÚria del procÈs selectiu, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, per a l'ingrÈs al cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica (n˙m. de registre de convocatÚria 068).

Vist l'Acord de la ComissiÛ de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de 24 de desembre de 2002, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica parcial de l'AdministraciÛ de la Generalitat per a l'any 2002, publicat mitjanÁant la ResoluciÛ GRI/3827/2002, de 31 de desembre (DOGC n˙m. 3798, de 13.1.2003);

AtËs el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de marÁ, per la qual s'aprova la tramitaciÛ telem‡tica del procediment de participaciÛ en les convocatÚries de processos selectius per a l'accÈs a determinats cossos de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs que s'han dut a terme els tr‡mits que preveu la Llei 9/1987, de 12 de juny, d'Úrgans de representaciÛ, determinaciÛ de condicions de treball i participaciÛ del personal al servei de les administracions p˙bliques, modificada per la Llei 7/1990, de 19 de juliol;

AtËs el que disposa l'article 6.2 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, modificat per l'article 1.4 de la Llei 25/1998, de 31 de desembre, i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procÈs selectiu, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, per a l'ingrÈs al cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica (n˙m. de registre de convocatÚria 068), de conformitat amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ i d'acord amb les resolucions de 30 de juny de 1997 (DOGC n˙m. 2426, de 4.7.1997) i GRI/474/2002, de 28 de febrer (DOGC n˙m. 3593, de 12.3.2002), per les quals s'aproven la part general i la part especÌfica del temari, respectivament.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el secretari d'AdministraciÛ i FunciÛ P˙blica en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC, o directament recurs contenciÛs administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 12 de juny de 2003

El secretari d'AdministraciÛ i FunciÛ P˙blica

P.†A.

M.†Teresa MartÌ i Castro

Directora general de Relacions en l'¿mbit

de la FunciÛ P˙blica

Annex 1

Bases

.1††Normes generals

1.1††Es convoca el procÈs selectiu per proveir, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, 1 plaÁa del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica.

1.2††Les funcions que corresponen als funcionaris del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica, sÛn les que corresponen a la inspecciÛ i el control en matËria de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica d'instal∑lacions radioactives i instal∑lacions de radiodiagnosi mËdic, del transport de subst‡ncies nuclears i materials radioactius; la inspecciÛ de casos especials per den˙ncia o emergËncia ocasionada per materials radioactius o equips generadors de radiacions ionitzants, la programaciÛ i el control dels plans i xarxes de vigil‡ncia radiolÚgica ambiental; l'estudi i l'an‡lisi de projectes d'instal∑lacions radioactives i l'an‡lisi i l'avaluaciÛ d'actes de control d'instal∑lacions radioactives i raig X mËdics i, la inspecciÛ i avaluaciÛ tËcnica dels cursos de formaciÛ de personal supervisor i operador d'instal∑lacions radioactives, la inspecciÛ a les unitats tËcniques de protecciÛ radiolÚgica, serveis de protecciÛ radiolÚgica i empreses de venda i assistËncia tËcnica, la tramitaciÛ de llicËncies de supervisor i operador d'instal∑lacions radioactives, i en general les funcions tËcniques prÚpies de la titulaciÛ acadËmica

d'enginyer industrial, o llicenciat en fÌsica o quÌmica, o en biologia, o en medicina o en farm‡cia.

1.3††La realitzaciÛ d'aquest procÈs selectiu s'ajusta al que estableixen l'article 103 de la ConstituciÛ espanyola; a la normativa estatal b‡sica recollida a la Llei 30/1984, de 2 d'agost, i a modificacions legislatives posteriors; al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre; a la Llei 9/1986, de 10 de novembre, de cossos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya, modificada per la disposiciÛ addicional vuitena de la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, que determina el canvi de denominaciÛ de cossos, categories i escales funcionarials de la Generalitat; a la Llei org‡nica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciÛ de dades de car‡cter personal; a la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus p˙blics de la Generalitat de Catalunya; a la Llei 1/1998, de 7 de gener, de polÌtica ling¸Ìstica; al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditaciÛ del coneixement del catal‡ i aranËs en els processos de selecciÛ de personal i de provisiÛ de llocs de treball de les administracions p˙bliques de Catalunya; a l'Ordre CLT/197/2002, de 12 de juny, sobre els tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la DirecciÛ General de PolÌtica Ling¸Ìstica; al Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula

l'accÈs dels ciutadans dels estats membres de la UniÛ Europea a la funciÛ p˙blica de l'AdministraciÛ de la Generalitat; al Decret 28/1986, de 30 de gener, del Reglament de selecciÛ de personal; al Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya; al Decret 66/1999, de 9 de marÁ, sobre l'accÈs a la funciÛ p˙blica de les persones amb discapacitat i dels equips de valoraciÛ multiprofessional, i a aquestes bases.

1.4††Els aspirants, al llarg del procÈs selectiu, han d'acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressiÛ oral com en l'escrita, en el grau adequat a les funcions prÚpies del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspectors de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica.

1.5††Els aspirants admesos en el procÈs selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressiÛ oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions prÚpies del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, inspector de seguretat nuclear i protecciÛ radiolÚgica.

.2††Requisits de participaciÛ a la convocatÚria

Per ser admesos en el procÈs selectiu els aspirants han de complir els requisits seg¸ents:

2.1††Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la UniÛ Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors.

TambÈ podran ser admesos el cÚnjuge, els descendents i els descendents del cÚnjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la UniÛ Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors, de la nacionalitat que siguin, sempre que els cÚnjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat perÚ visquin a c‡rrec dels seus progenitors.

2.2††Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilaciÛ forÁosa.

2.3††Tenir el tÌtol acadËmic d'enginyer industrial o llicenciat en fÌsica, en quÌmica, en biologia, en medicina o en farm‡cia, o estar en condicions d'obtenir-lo.

Si es tracta d'un tÌtol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologaciÛ corresponent del Ministeri d'EducaciÛ, Cultura i Esport.

2.4††Estar en possessiÛ de la certificaciÛ oficial que acrediti la formaciÛ especial en energia nuclear i/o protecciÛ radiolÚgica.

2.5††Satisfer els drets d'examen.

2.6††Posseir la capacitat fÌsica i psÌquica necess‡ria per a l'exercici de les funcions prÚpies de les places convocades.

2.7††No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions p˙bliques ni estar separat mitjanÁant expedient disciplinari del servei de qualsevol AdministraciÛ p˙blica.

2.8††Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentaciÛ de sol∑licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessiÛ com a funcionari de carrera.

.3††Sol∑licituds

3.1††Les sol∑licituds per prendre part en aquesta convocatÚria s'han d'adreÁar al secretari d'AdministraciÛ i FunciÛ P˙blica, formalitzades en un model normalitzat, en suport paper o telem‡tic, d'acord amb les instruccions que figuren a l'annex 4.

3.2††Aquestes sol∑licituds sÛn a disposiciÛ dels aspirants a les adreces que s'indiquen a l'annex 3 i no se'n podran utilitzar fotocÚpies, ja que cada sol∑licitud ha de tenir un n˙mero de referËncia diferenciat.

3.3††El termini de presentaciÛ de sol∑licituds ser‡ de vint dies naturals comptadors a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta convocatÚria al DOGC.

3.4††Les sol∑licituds en suport paper es poden presentar als registres detallats a l'apartat 1 de l'annex 3. AixÌ mateix, tambÈ es podran presentar, dins del termini indicat a la base anterior, pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Les sol∑licituds en suport telem‡tic s'han de presentar al registre indicat a l'apartat 3 de l'annex 3.

3.5††Els aspirants donen el seu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR