DECRET 308/1983, de 23 de juny, pel qual es crea el càrrec d'Assessor Especial del Conseller d'Economia i Finances, i se n'estableixen les funcions.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 203/1983, d'1 de juny, modificat pel Decret 277/1983, de 15 de juny, s'han creat, en el si del Consell Executiu, la Comissió d'Assumptes Polítics, Socials i Parlamentaris i la d'Assumptes Econòmics.

La nova situació creada pels Decrets citats, pels quals es delega la presidència i convocatòria de la Comissió d'Assumptes Econòmics en l'actual Conseller d'Economia i Finances, fa necessària la creació del càrrec d'Assessor Especial de l'esmentat Conseller per tal que aquest disposi de l'assessorament i assistència tècnica específica, tant en les matèries pròpies del seu Departament com en les que li corresponguin com a President de l'esmentada Comissió d'Assumptes Econòmics.

En conseqüència, vist el que disposa el Decret 47/1982, de 25 de febrer, sobre classificació dels funcionaris eventuals i regulació de llur règim jurídic, i a proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea el càrrec d'Assessor Especial

del Conseller d'Economia i Finances.

Article segon

- L'esmentat càrrec d'Assessor Especial

tindrà caràcter de confiança, i als efectes retributius estarà assimilat al nivell orgànic de Director General.

Article tercer

- Corresponen a l'Assessor Especial les

funcions següents:

  1. Prestar assessorament i assistència tècnica en les matèries encomanades al Conseller.

  2. Facilitar la informació tècnica que sol·liciti el Conseller d'Economia i Finances sobre matèries de les seves competències.

  3. Elaborar informes i dictàmens sobre aquells assumptes que siguin d'interès per a l'esmentat Conseller.

Disposicions finals Primera.

- El Departament d'Economia i Finances prendrà les mesures corresponents per tal d'habilitar els crèdits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR