DECRET 357/1987 de 23 de novembre, pel qual s'aprova la segona revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 14.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

En dictar les normes per a la implantació de les diverses determinacions integrants del règim econòmico-financer dels Plans de Sanejament, la Llei 5/1981, de 4 de juny, va preveure també el procediment per fer-ne les revisions oportunes sempre que calgués adaptar-les als costos reals o previsibles de les instal·lacions en funcionament, i que com a màxim hauran de tenir una periodicitat anual. Així, la revisió del programa d'actuacions, inversions i finançament del Pla, en els casos en què motivi una modificació del règim econòmico-financer autoritzat anteriorment, queda sotmesa a l'aprovació del Consell Executiu, amb l'informe previ favorable de la Junta de Sanejament. Això no obstant, l'establiment dels tipus nous de l'Increment de Tarifa i del Cànon de Sanejament que en resultin correspon a la Llei de Pressupostos, tal com ho preveu l'article 6.7 de la Llei 5/1981, segons la modificació establerta per la Llei 17/1987.

Atès que, en exercici de les funcions que li han estat atribuïdes reglamentàriament, la Junta de Sanejament ha preparat i redactat la segona revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 14, complint els requisits exigits per l'article 9 de la Llei 5/1981, revisió que ha rebut l'informe favorable del Consell de Direcció de la Junta en la seva sessió de 21 d'octubre de 1987;

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

S'aprova la segona revisió del règim econòmico-financer del Pla de sanejament de la Zona 14, que comporta la modificació dels valors base de l'Increment de Tarifa i del Cànon de Sanejament aprovats anteriorment.

Article 2
  1. Els valors nous de base per volum per a usos domèstics i industrials de l'aigua i el valor de la unitat de cada paràmetre de contaminació, aplicables des de l'entrada en vigor d'aquest Decret, dins l'àmbit territorial definit com a Zona 14, seran els establerts per la Llei de Pressupostos de la Generalitat. Altrament, es consideraran prorrogats els valors vigents fins a la seva publicació.

  2. Es mantenen els coeficients de concentració demogràfica aprovats anteriorment, corresponents als municipis inclosos dins l'àmbit territorial d'aplicació del Pla.

Disposicions finals

- 1 S'autoritza el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, d'acord amb la Llei 5/1981 i la normativa per a la seva aplicació, perquè dicti les disposicions necessàries per a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR