ORDRE IUE/304/2010, de 20 de maig, per la qual es reconeix la creació de dues facultats per segregació de la Facultat d'Humanitats, i la creació d'una altra facultat per segregació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, a la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/304/2010, de 20 de maig, per la qual es reconeix la creació de dues facultats per segregació de la Facultat d'Humanitats, i la creació d'una altra facultat per segregació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, a la Universitat Internacional de Catalunya.

Atesa l'estructura d'ensenyaments universitaris oficials, adaptada a l'espai europeu d'educació superior, i per tal de facilitar-ne la seva gestió, la Universitat Internacional de Catalunya considera convenient reorganitzar els centres universitaris que la integren.

Consegüentment, la Universitat Internacional de Catalunya ha sol·licitat la creació de la Facultat d'Educació i la creació de la Facultat de Ciències de la Comunicació per segregació de la Facultat d'Humanitats, i la creació de la Facultat d'Odontologia per segregació de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Les tres facultats creades per aquesta Ordre resten emplaçades als mateixos espais i equipaments ja existents de les facultats segregades respectivament. Així, la Facultat d'Educació i la Facultat de Ciències de la Comunicació s'integren als espais situats al Campus Barcelona, ubicat al carrer Immaculada, número 22, de Barcelona, propietat de la Fundació Familiar Catalana. I la Facultat d'Odontologia s'integra al Campus de Sant Cugat del Vallès, situat a l'edifici de l'Hospital General de Catalunya.

En conseqüència, d'ara endavant, la Facultat d'Odontologia s'encarrega de l'organització i la gestió dels estudis de la llicenciatura en odontologia i del màster en recerca bàsica en odontologia i biomedicina, fins ara integrats a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, en aquest mateix sentit, la Facultat d'Educació s'encarrega dels estudis de diplomatura en mestre/a, especialitat en educació infantil i de diplomatura en mestre/a, especialitat en educació primària, fins ara integrats a la Facultat d'Humanitats, així com també la Facultat de Ciències de la Comunicació s'encarrega dels estudis de llicenciatura en comunicació audiovisual i del segon cicle de llicenciatura en periodisme, fins ara integrats a la Facultat d'Humanitats.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats (BOE núm. 307, de 24.12.2001), modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril (BOE núm. 89, de 13.4.2007); la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya (DOGC núm. 3826, de 20.2.2003); el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR