RESOLUCIÓ de 22 d'abril de 1997, d'atorgament de sengles medalles de bronze als funcionaris del cos de mossos d'esquadra Josep Ignasi Curcó Palazón i Jordi Cornudella Guiu, amb carnets professionals núm. 1996 i 2329, respectivament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyResolució

En data 12 d'octubre de 1992, arran que un home havia amenaçat d'agredir amb una arma blanca la seva companya sentimental en un establiment comercial de Vielha, es va rebre una trucada a la comissaria del cos de mossos d'esquadra de la indicada localitat requerint la intervenció dels agents de l'autoritat.

Els funcionaris del cos de mossos d'esquadra Josep Ignasi Curcó Palazón i Jordi Cornudella Guiu van comparèixer al lloc dels fets, on testimonis els van explicar que l'agressor havia manifestat la intenció de matar la dona i que, amb la finalitat d'agafar un arma de foc, s'havia adreçat cap a casa seva.

Els funcionaris van anar cap al domicili indicat i es van trobar l'agressor amb una escopeta a la seves mans. En cridar-li l'alto, l'agressor els va apuntar i, en l'intent de desarmar-lo, va disparar un tret que va provocar una ferida greu a la cama esquerra del funcionari Josep Ignasi Curcó Palazón, el qual va patir diverses intervencions quirúrgiques i una convalescència de gairebé dos anys per al seu restabliment. Tot seguit, l'agressor va ser reduït pel funcionari Jordi Cornudella Guiu.

Actuacions com la exposada són creditores d'una especial reconeixença, atès que contribueixen a mantenir davant la ciutadania el prestigi i la bona imatge del cos de mossos d'esquadra, el qual té com una de les seves missions fonamentals la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR