DECRET 166/1980, de 23 de setembre, d'estructuració orgànica del Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 1/1980, de 8 de maig, va estructurar el Consell Executiu de la Generalitat, i el Decret 2/1980, de la mateixa data, va nomenar els titulars dels Departaments de la Generalitat.

La nova estructuració del Consell Executiu suposà la creació, entre d'altres, dels Departaments d'Indústria i Energia i Comerç i Turisme. Amb posterioritat, per Decrets 8/1980 i 9/1980, de 12 de maig, s'assignaren a aquests Departaments les competències en matèria de Comerç i Indústria, la titularitat de les quals estava atribuïda anteriorment al Departament d'Economia i Finances per sengles Decrets de 29 de setembre de 1978.

D'altra banda, la vigència de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya comporta l'assumpció, immediata en uns casos, o futura en d'altres, d'una sèrie de competències en matèria econòmica i financera que configuren un nou marc d'actuació en les matèries que són pròpies d'aquest Departament.

Per tant, atesa la nova situació jurídica creada per les normes esmentades, cal estructurar orgànicament el Departament d'acord amb aquestes previsions.

Atès el que disposen el Reglament de Règim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de març de 1978; el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels òrgans dels Departaments, i el Decret 1/1980, de 8 de maig, estructurant el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del Conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Departament d'Economia i Finances de

la Generalitat de Catalunya, sota la direcció del Conseller titular, s'estructura en els òrgans següents:

  1. Secretaria General Tècnica.

  2. Direcció General de Pressupostos i de la Despesa Pública.

  3. Direcció General de Programació Econòmica.

  4. Direcció General del Tresor i del Patrimoni.

  5. Direcció General d'Impostos i Tributs.

  6. Intervenció General.

  7. Gabinet del Conseller.

Article segon

- Corresponen al Secretari General Tècnic

les funcions establertes en l'article 8è. del Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organització i competències dels Departaments, i totes les altres que li siguin encomanades per ordre o delegació del Conseller.

Article tercer

- Corresponen a la Direcció General de

Pressupostos i de la Despesa Pública la tramitació i, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR