DECRET 373/2004, de 7 de setembre, de modificació del Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET 373/2004, de 7 de setembre, de modificació del Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial.

El Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial, vaestablir la composició d'aquest òrgan col·legiat, integrat per representants de l'Administració de la Generalitat, de les entitats locals de Catalunya, de les universitats catalanes i de l'Institut d'Estudis Catalans.

Els geògrafs són el col·lectiuprofessional més directament implicat en l'estudi de l'organització territorial i aquesta Comissió analitza des del punt de vista territorial les sol·licituds i les propostes sobre la revisió i la modificació dels límits dels ens locals de Catalunyai de les demarcacions en què s'estructura territorialment l'Administració de la Generalitat, per la qual cosa s'hauria d'incloure, de manera permanent, un membre d'aquest col·lectiu dins l'esmentada Comissió.

La Comissió de Delimitació Territorial,en la seva sessió de 22 de juliol de 2004, va informar favorablement la modificació dels articles 4 i 7 del Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial, per tal d'integrar de manera permanent un membre de la Delegació de Catalunya del Col·legi de Geògrafs en aquesta Comissió.

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen l'apartat 1 de l'article 4 i l'article 7 del Decret 225/2002, de 27 d'agost, pel qual es regula la Comissió de Delimitació Territorial, que queden redactats de la manera següent:

"Article 4

"Composició

"4.1 La Comissió de Delimitació Territorial està integrada per:

"Vuit representants de l'Administració de la Generalitat.

"Vuit representants de les entitats locals de Catalunya.

"Tres representants de les universitats de Catalunya.

"Un representant del Col·legi de Geògrafs."Un representant de l'Institut d'Estudis Catalans".

" Article 7

"Representació de les universitats, del Col·legi de Geògrafs i de l'Institut d'Estudis Catalans.

"7.1 Els representants de les universitats catalanes i els seus suplents són proposats pel Consell Interuniversitari de Catalunya entre especialistes en temes de dret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR