ORDRE SLT/453/2006, de 27 de setembre, de modificació de l'Ordre SLT/349/2006, de 6 de juliol, de creació del Consell de la Professió Mèdica de Catalunya, adscrit al Departament de Salut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

SLT/453/2006, de 27 de setembre, de modificació de l'Ordre SLT/349/2006, de 6 de juliol, de creació del Consell de la Professió Mèdica de Catalunya, adscrit al Departament de Salut.

Mitjançant l'Ordre SLT/349/2006, de 6 de juliol (DOGC núm. 4676, de 14.7.2006), s'ha creat el Consell de la Professió Mèdica de Catalunya, adscrit al Departament de Salut, com a òrgan permanent de consulta i participació del col·lectiu professional mèdic a Catalunya;

Atesa la conveniència de revisar la composició del Consell de la Professió Mèdica de Catalunya i de la Comissió de treball en aspectes relatius a l'ordenació de la professió mèdica per afavorir una major participació de les organitzacions sindicals, com també el funcionament del Consell pel que fa al quòrum d'adopció;

D'acord amb el que s'ha exposat, i fent ús de les facultats que em confereix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'Ordre SLT/349/2006, de 6 de juliol, de creació del Consell de la Professió Mèdica de Catalunya, adscrit al Departament de Salut, en els termes següents:

  1. L'article 3.1 queda redactat com segueix:

    "3.1 El Consell de la Professió Mèdica de Catalunya es compon dels membres següents:

    "a) Un/a president/a, que és el/la conseller/a de Salut.

    "b) Un/a vicepresident/a primer/a designat/designada pel/per la conseller/a de Salut. Un/a vicepresident/a segon/a designat/designada d'entre els vocals no pertanyents a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, per aquests vocals.

    "c) Un/a secretari/secretària, que és el/la director/a de l'Institut d'Estudis de la Salut, i que actuarà amb veu i vot.

    "d) Vocals:

    "El/la secretari/secretària general del Departament de Salut.

    "El/la director/a del Servei Català de la Salut.

    "El/la director/a gerent de l'Institut Català de la Salut.

    "Un/a representant de l'Administració Sanitària amb rang orgànic mínim assimilat a director/a general.

    "El/la president/a del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i dos metges/metgesses en representació de les organitzacions mèdiques col·legials.

    "El/la president/a de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i un/a metge/metgessa designat/designada d'entre els presidents de les diferents societats científiques vinculades a l'Acadèmia.

    "El/la president/a de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

    "El/la president/a de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR