CORRECCIÓ D'ERRADA a l'Edicte de 5 de març de 2012, sobre una resolució adoptada pel conseller de Territori i Sostenibilitat en matèria d'urbanisme referent al municipi de Caldes d'Estrac (DOGC núm. 6085, pàg. 12772, de 12.3.2012).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat

Exp.: 2009/38058/B

Modificació del Pla general d’ordenació a la finca can Nadal, al terme municipal de Caldes d’Estrac

Havent observat que a l’Edicte esmentat tramès al DOGC i publicat al núm. 6085, pàg. 12772, de 12.3.2012, únicament es publica la resolució del conseller de Territori i Sostenibilitat de 3 de febrer de 2012, per la qual s’aprova definitivament la Modificació del Pla general d’ordenació a la finca can Nadal, de Caldes d’Estrac, a continuació es publica la seva corresponent normativa urbanística als efectes de la seva executivitat immediata, d’acord amb el que disposa l’article 106 del Text refós de la Llei d’urbanisme, aprovat pel Decret legislatiu 1/2010.

Resolució del conseller de 3 de febrer de 2012

Vista la proposta de la Direcció General d’Ordenació Territorial i Urbanisme i d’acord amb els fonaments que s’hi exposen, he resolt estimar el requeriment previ al recurs contenciós administratiu formulat per l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, contra l’acord de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona de 16 de desembre de 2010, pel qual es va mantenir la suspensió de l’aprovació definitiva de la Modificació del Pla general d’ordenació corresponent a la finca can Nadal de l’esmentat municipi, fins a la presentació d’un text refós que incorporés dues prescripcions, en el sentit de:

—1 Deixar sense efecte l’acord objecte de requeriment.

—2 Aprovar definitivament la Modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana de Caldes d’Estrac corresponent a la finca can Nadal d’acord amb el text refós representat per la Corporació municipal el 19 de gener de 2012.

Contra aquesta resolució, que es refereix a una disposició administrativa de caràcter general, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des l’endemà de la notificació o la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, de conformitat amb el que preveu l’article 107.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR