ORDRE TES/265/2012, de 30 d'agost, de modificació de l'Ordre MAH/463/2005, de 25 de novembre, per la qual es crea la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre i se'n regula la composició i les funcions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

La Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre es va crear mitjançant l’Ordre MAH/463/2005, de 25 de novembre, com a òrgan consultiu, assessor, de concertació i participació de les administracions, els organismes, les corporacions, les entitats i els sectors de la societat civil, per tal d’assegurar la sostenibilitat futura de les Terres de l’Ebre.

La creació de la Comissió va respondre a la voluntat d’establir mecanismes que facilitessin i afavorissin la implicació i el compromís de tots els actors socials en la planificació i execució de plans i programes orientats a la sostenibilitat del tram català del riu Ebre. En particular, la Llei 11/2005, de 22 de juny, per la qual es modifica la Llei 10/2001, de 5 de juliol, del Pla hidrològic nacional, va preveure l’elaboració d’un pla integral de protecció del Delta de l’Ebre.

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, s’ha modificat l’àmbit competencial i la denominació de diferents departaments de l’Administració de la Generalitat, de manera que resulta aconsellable adaptar l’Ordre de creació de la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre a la nova estructura administrativa de la Generalitat de Catalunya.

D’una altra banda, mitjançant el Decret 44/2011, de 4 de gener, d’estructuració del Departament de Territori i Sostenibilitat, Departament que ha recollit les competències de l’anterior Departament de Política Territorial i Obres Públiques i part de les competències de l’anterior Departament de Medi Ambient i Habitatge, s’ha creat la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat i es considera convenient incloure la persona titular d’aquesta en la seva estructura i composició.

En ús de les facultats que m’atorguen els articles 39 i 40 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l’Ordre MAH/463/2005, de 25 de novembre per la qual es crea la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre i se’n regula la composició i les funcions

L’Ordre MAH/463/2005, de 25 de novembre, per la qual es crea la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre i se’n regula la composició i les funcions, és modificada de la manera següent:

—1 El segon paràgraf de l’article 1 queda redactat de la manera següent:

La Comissió no té...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR