ORDRE ENS/114/2012, de 26 d'abril, per la qual es fixa l'import dels preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d'arts plàstiques i disseny adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior, a partir del curs acadèmic 2012-2013.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant l’Ordre ENS/108/2011, de 30 de maig (DOGC núm. 5898, de 10.6.2011) es van crear els preus públics de diversos serveis docents del Departament d’Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d’arts plàstiques i disseny adaptats a l’Espai Europeu de l’Educació Superior, i van fixar-ne els imports a partir del curs 2011-2012.

Atès que és convenient actualitzar els imports dels preus públics esmentats, d’acord amb el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial,

Ordeno:

Article 1

Els imports dels preus públics dels diversos serveis docents del Departament d’Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d’arts plàstiques i disseny adaptats a l’Espai Europeu de l’Educació Superior, creats per l’Ordre ENS/108/2011, es fixen en els següents a partir del curs 2012-2013:

  1. Per la matrícula:

    1.1 Per crèdit en els ensenyaments de grau: 17,05 euros.

    1.2 Per crèdit en els ensenyaments de màster: 30,20 euros.

  2. Per la inscripció a la prova d’accés als ensenyaments: 63,25 euros.

  3. Per serveis de secretaria:

    3.1 Per expedient acadèmic, certificació acadèmica o trasllat d’expedient acadèmic: 22,80 euros.

    3.2 Per suplement europeu al títol: 34,20 euros.

    3.3 Per modificacions i ampliacions parcials: 28,50 euros.

    3.4 Per estudis d’expedient acadèmic per a la convalidació, adaptació, transferència, reconeixement i validació de plans d’estudis: 57,00 euros.

    3.5 Per estudis d’equivalència de títol d’estudis estrangers per a l’accés als estudis de màster o sol·licitud d’estudi de la trajectòria acadèmica dels titulats conforme a sistemes educatius estrangers per a l’accés a estudis de màster sense títol homologat: 228,00 euros.

Article 2

Exigibilitat i pagament

2.1 Els preus públics són exigibles abans de la prestació del servei.

2.2 El preu públic en concepte de tots els crèdits que integren un curs acadèmic complet es pot fraccionar a sol·licitud de l’alumne, en dos pagaments del mateix import.

2.3 El no-pagament del preu públic en concepte de matrícula o algun dels seus fraccionaments, en els terminis establerts pels centres, pot donar lloc a la suspensió temporal dels drets de l’alumne/a i, si escau, a l’anul·lació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR