ORDRE ECO/198/2014, de 13 de juny, per la qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Doctor Robert a la Universitat Autònoma de Barcelona i s'implanta l'estudi universitari oficial de màster universitari en medicina transfusional i teràpies cel·lulars avançades/Transfusion Medicine and Advanced Cell Therapies.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

La Fundació Doctor Robert, centre de formació avançada en ciències de la salut i de la vida, fundació privada, titular de l’Escola Doctor Robert, es va constituir l’any 1998, amb la finalitat principal, d’acord amb l’article 4 dels seus Estatuts, de contribuir a la formació avançada i al desenvolupament professional i de les organitzacions, en l'àmbit de les ciències de la salut i de la vida.

La Programació universitària de Catalunya per al període 2014-2015, aprovada per la Resolució de 23 d’abril de 2014, inclou l’estudi de màster universitari en medicina transfusional i teràpies cel·lulars avançades/Transfusion Medicine and Advanced Cell Therapies, a l’Escola Doctor Robert.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d’adscripció a universitats públiques de centres docents d’ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d’octubre, pel qual s’estableix l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris i els Estatuts de la Universitat de Autònoma de Barcelona, d’acord amb la proposta del Consell de Govern i amb l’informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, i a proposta del director general d’Universitats,

Ordeno:

Article 1

S’aprova l’adscripció de l’Escola Doctor Robert a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a l’Edifici Casa de Convalescència, en el recinte de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, carrer Sant Antoni Maria Claret, número 171, de Barcelona.

Article 2

S’implanta l’estudi oficial de màster universitari en medicina transfusional i teràpies cel·lulars avançades/Transfusion Medicine and Advanced Cell Therapies, a l’Escola Doctor Robert, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 3

L’Escola Doctor Robert es regirà per allò que disposen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; els Estatuts de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR