ORDRE IUE/615/2010, de 20 de desembre, per la qual s'implanta l'estudi oficial de màster universitari en economia d'empresa i integració econòmica europea, aprovat en el marc de la programació universitària de Catalunya, a la Universitat de Girona, i es modifiquen i suprimeixen diversos estudis universitaris oficials de màster universitari implantats en cursos acadèmics anteriors.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/615/2010, de 20 de desembre, per la qual s'implanta l'estudi oficial de màster universitari en economia d'empresa i integració econòmica europea, aprovat en el marc de la programació universitària de Catalunya, a la Universitat de Girona, i es modifiquen i suprimeixen diversos estudis universitaris oficials de màster universitari implantats en cursos acadèmics anteriors.

La programació universitària de Catalunya, per al període 2008-2009, preveu la implantació de màsters universitaris a la Universitat de Girona.

D'acord amb l'article 26 del Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol, és competència de la comunitat autònoma la implantació dels màsters universitaris.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris i el Decret 200/2003, de 26 d'agost, pel qual s'aproven els Estatuts de la Universitat de Girona, amb la proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat de Girona, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'implanta l'estudi oficial de màster universitari en economia d'empresa i integració econòmica europea, aprovat en el marc de la Programació universitària de Catalunya, per al període 2008-2009, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona.

Article 2

Es modifiquen i se suprimeixen diversos estudis oficials de màster universitari implantats, a la Universitat de Girona, en cursos acadèmics anteriors, que s'indiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició addicional

Una vegada establert el caràcter oficial dels títols, el rector o la rectora d'aquesta Universitat sol·licitarà al departament competent...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR