ORDRE ENS/80/2013, de 2 de maig, per la qual es creen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors conduents al títol superior i al títol de màster en ensenyaments artístics, adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Els articles 54 a 58 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i l'article 65 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, regulen els ensenyaments artístics superiors.

Els ensenyaments artístics superiors es poden impartir tant en centres de titularitat pública com en centres de titularitat privada i, en conseqüència, és necessari crear els preus públics corresponents.

Atès que el títol superior és equivalent al títol universitari de grau, l’import del preu pel concepte de matrícula s’incrementarà progressivament al llarg dels quatre cursos acadèmics següents per tal d’assolir l’analogia amb els preus universitaris. En el cas del màster l’analogia s’assolirà en el període de dos cursos.

L'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels que es refereixen a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller/a competent per raó de la matèria.

Per tant, a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, d'acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Crear els preus públics dels serveis docents del Departament d'Ensenyament que tot seguit s'indiquen, corresponents als ensenyaments artístics superiors conduents al títol superior i al títol de màster en ensenyaments artístics, adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior:

  1. Per la matrícula:

    1.1 Per crèdit en els ensenyaments conduents al títol superior.

    1.2 Per crèdit en els ensenyaments de màster en ensenyaments artístics.

  2. Per la inscripció a la prova d'accés als ensenyaments.

  3. Per diversos serveis de secretaria:

    3.1 Per expedient acadèmic, per certificació acadèmica o per trasllat d'expedient acadèmic.

    3.2 Per suplement europeu al títol.

    3.3 Per modificacions i ampliacions parcials.

    3.4 Per estudis d'expedient acadèmic per a la convalidació, adaptació, transferència, reconeixement i validació de plans d'estudis.

    3.5 Per estudis d'equivalència de títol d'estudis estrangers per a l'accés als estudis de màster en ensenyaments artístics o sol·licitud d'estudi de la trajectòria acadèmica dels titulats conforme a sistemes educatius estrangers per a l'accés a estudis de màster en ensenyaments artístics sense títol homologat.

Article 2

Es fixa el preu públic, a partir del curs acadèmic 2013-2014, en l'import que tot seguit s'indica per a cada servei docent:

  1. Per la matrícula:

    1.1 Per crèdit en els ensenyaments conduents al títol superior: 21,73 euros.

    1.2 Per crèdit en els ensenyaments de màster en ensenyaments artístics: 35,00 euros.

  2. Per la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR