DECRET 391/2003, de 29 de desembre, de creació de la Subdelegació Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i la Subdelegació Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 391/2003, de 29 de desembre, de creaciÛ de la SubdelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central i la SubdelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran.

…s voluntat del Govern impulsar la reforma de l'organitzaciÛ territorial de l'AdministraciÛ de la Generalitat per tal que aquesta respongui de manera efectiva a la realitat territorial del paÌs i a la proximitat als destinataris dels serveis p˙blics.

Aquesta reforma haur‡ de ser objecte d'una ordenaciÛ integral. Tanmateix, les caracterÌstiques i peculiaritats de les comarques situades, respectivament, en l'‡rea central del territori catal‡ i en l'‡rea pirinenca, fan aconsellable modificar, de manera immediata, l'actual organitzaciÛ administrativa per tal de crear-hi sengles subdelegacions del Govern, com a primera acciÛ destinada a apropar l'AdministraciÛ als ciutadans d'aquestes terres i com a mesura transitÚria fins que es realitzi l'esmentada reordenaciÛ integral d'organitzaciÛ territorial.

De conformitat amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Es crea, dins de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, la SubdelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, l'‡mbit territorial de la qual ser‡ el de les comarques de l'Anoia, el Bages, el Bergued‡, Osona i el SolsonËs.

Article 2

Es crea, dins de la DelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, la SubdelegaciÛ Territorial del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, l'‡mbit territorial de la qual ser‡ Era Val d'Aran i les comarques de l'Alta RibagorÁa, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Juss‡ i el Pallars Sobir‡.

Article 3

La seu de les subdelegacions ser‡, provisionalment, la mateixa que la de les delegacions en les quals s'enquadren.

Article 4

Al capdavant de cada subdelegaciÛ hi haur‡ un subdelegat amb rang org‡nic de subdirector general.

Article 5

Correspon als subdelegats exercir per delegaciÛ del delegat corresponent, dins del seu ‡mbit territorial, les funcions de representaciÛ, informaciÛ i coordinaciÛ del Govern de la Generalitat que preveu el Decret 194/2001, de 10 de juliol, de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat.

Article 6

Les delegacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR