ORDRE EDC/63/2005, de 15 de febrer, per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió d'ajuts a centres docents de Catalunya sufragats amb fons públics per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres docents de les terres de parla catalana, per al curs escolar 2004-2005.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/63/2005, de 15 de febrer, per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió d'ajuts a centres docents de Catalunya sufragats amb fons públics per a la realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres docents de l es terres de parla catalana, per al curs escolar 2004-2005.

La realització d'intercanvis escolars entre alumnat de centres docents de les terres de parla catalana té per objecte facilitar la participació i el coneixement mutu, potenciar l'ús de la llengua, així com ampliar el coneixement de l'espai geogràfic i cultural de l'àrea lingüística catalana.

El Departament d'Educació vol donar suport econòmic per tal d'afavorir l'intercanvi entre l'alumnat de l'últim cicle d'educació primària, d'educació secundaria obligatòria i de batxillerat de centres docents sufragats amb fons públic, ubicats en els diferents territoris de l'àmbit lingüístic català.

Per tot això, de conformitat amb el que estableix el capítol IX del Text refós de la Llei definances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, en ús de les facultats atribuïdes per l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta del director general de Centres Docents.

Ordeno:

Article 1

Convocar concurs públic per a l'atorgament d'ajuts a centres docents de Catalunya sufragats amb fons públics per a la realització d'intercanvis escolars entre l'alumnat de centres docents de les terres de parla catalana.

Article 2

Aprovar les bases reguladores per les quals es regirà aquesta convocatòria, que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Destinar a la concessió d'aquests ajutsun import total màxim de 50.000,00 euros, amb càrrec al crèdit EN04 D/481130600/3211 del pressupost de la Generalitat de Catalunya de l'any 2005.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant la consellera d'Educació, en el terminid'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa del seus interessos.

Barcelona, 15 de febrer de 2005

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR