ORDRE de 6 de maig de 1999, de supressió del Negociat de Gestió de Permisos d'Instal·lació de la Direcció General del Joc i d'Espectacles.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

de 6 de maig de 1999, de supressió del Negociat de Gestió de Permisos d’Instal·lació de la Direcció General del Joc i d’Espectacles.

Per l’Ordre del conseller de Governació de 18 de desembre de 1991 es va crear, entre d’altres, el Negociat de Gestió de Permisos d’Instal·lació, depenent de la Secció d’Admissió de Documentació del Servei de Gestió i Autoritzacions de la Direcció General del Joc i d’Espectacles, amb les funcions de tramitar i diligenciar els expedients d’autorització d’instal·lació d’aparells de joc.

Atès que per l’Ordre del conseller de Governació de 18 de novembre de 1997 s’adscriu al Servei Territorial del Joc i d’Espectacles de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, entre altres, el Negociat d’Instrucció d’Expedients d’Autorització, amb les funcions de suport administratiu al seguiment de la instrucció dels expedients que en matèria d’autoritzacions són objecte de tractament per part del Servei esmentat, és a dir, incloent —d’acord amb l’article 10.2, en relació amb el 10.1.f), del Decret 226/1991, de 14 d’octubre, pel qual es modifica la regulació de l’exercici de les competències de la Generalitat en matèria de joc i d’espectacles i es reestructura la Direcció General del Joc i d’Espectacles— les funcions relatives a la tramitació de les autoritzacions d’instal·lació de màquines recreatives i d’atzar que corresponen al Negociat de Gestió de Permisos d’Instal·lació.

En conseqüència, d’acord amb les atribucions que em confereix l’article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR