DECRET 184/1996, de 7 de juny, de supressió, creació i reorganització de departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'article 9, apartat 2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat faculta el Govern de la Generalitat per tal que, amb l'objectiu d'economia de la despesa pública o de millorament de l'eficàcia dels serveis, pugui procedir, dins del marc legal i amb el límit numèric establert a agrupar, dividir o suprimir departaments i a alterar-ne la denominació i, també per a crear nous departaments dins del mateix límit numèric.

En mèrits d'aquesta habilitació legal i per tal d'assolir els objectius assenyalats, d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Creació de Departament Es crea el Departament d'Indústria, Comerç i Turisme.

Article 2

Atribució de competències Correspon al Departament d'Indústria, Comerç i Turisme:

  1. Les competències fins ara atribuïdes al Departament d'Indústria i Energia.

  2. Les competències fins ara atribuïdes al Departament de Comerç, Consum i Turisme.

Article 3

Canvis de dependències orgàniques De conformitat amb l'atribució de competències establerta a l'article anterior, passen a dependre del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme:

  1. Les direccions generals d'Indústria, d'Energia, de Seguretat Industrial i de Promoció Comercial amb les seves estructures i funcions actuals i que fins ara depenien del Departament d'Indústria i Energia.

  2. Les direccions generals de Comerç Interior i Serveis, de Consum i Disciplina de Mercat i de Turisme amb la seva estructura i funcions actuals i que fins ara depenien del Departament de Comerç, Consum i Turisme.

Article 4

Secretaria General Es crea la Secretaria General del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme.

Article 5

Esports i joventut 5.1 El Departament de Cultura assumeix les competències i funcions fins ara atribuïdes al Departament de la Presidència en matèria de joventut i esports. 5.2 De conformitat amb el que estableix l'apartat anterior, passa a dependre del Departament de Cultura la Secretaria General de l'Esport i la Secretaria General de Joventut amb les seves actuals estructures i funcions.

Article 6

Atenció a la infància 6.1 El Departament de Justícia assumeix les competències i funcions fins ara atribuïdes al Departament de Benestar Social en matèria d'atenció a la infància. 6.2 D'acord amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR