DECRET 189/1987, de 19 de maig, pel qual se suprimeix la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació i es creen les de Filosofia i de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La disposiciÛ addicional 1 dels Estatuts de la Universitat de Barcelona, aprovats mitjanÁant el Decret 217/1985, d'1 de juliol, integra la SecciÛ de Filosofia de la Facultat de Filosofia i CiËncies de l'EducaciÛ en la DivisiÛ de CiËncies Humanes i Socials i, d'altra banda, la SecciÛ de Pedagogia, de la mateixa Facultat, en la DivisiÛ de CiËncies de l'EducaciÛ.

AixÌ mateix, els esmentats Estatuts estableixen, a la seva disposiciÛ transitÚria 6, l'elecciÛ i la conseg¸ent constituciÛ, per separat, dels Úrgans de govern de les Seccions de referËncia.

Ateses aquestes circumst‡ncies, s'ha estimat la conveniËncia, amb la proposta prËvia del Consell Social de la Universitat de Barcelona, de procedir a la supressiÛ de la Facultat de Filosofia i CiËncies de l'EducaciÛ i a la creaciÛ simult‡nia de les Facultats de Filosofia i de Pedagogia dins d'aquella Universitat.

En virtut d'aixÚ i de conformitat amb el que disposen l'article 9.2 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de Reforma Universit‡ria, l'article 12 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinaciÛ universit‡ria i de creaciÛ de Consells Socials; amb els informes favorables del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Se suprimeix la Facultat de Filosofia i CiËncies de l'EducaciÛ de la Universitat de Barcelona i es creen les Facultats de Filosofia i de Pedagogia a la mateixa Universitat.

Article 2

Els Plans d'estudis de les Facultats creades pel present Decret, mentre no es procedeixi, d'acord amb els articles 28 i 29 de la Llei 11/1985, de 25 d'agost, a la seva elaboraciÛ, aprovaciÛ i establiment definitius, es correspondran amb els propis de les respectives Seccions de la Facultat suprimida...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR