DECRET 239/2007, de 23 d'octubre, pel qual se suprimeixen diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

239/2007, de 23 d'octubre, pel qual se suprimeixen diversos col·legis d'educació infantil i primària.

L'estudi del mapa escolar pel que fa als diferents nivells d'ensenyaments aconsella la revisió de l'oferta de places públiques existents per tal de garantir una millor utilització dels recursos disponibles.

Amb aquesta finalitat, per la Resolució EDU/2722/2007, de 3 de setembre, es van deixar inactius els col·legis d'educació infantil i primària que ara escau suprimir, atès que l'evolució de les ràtios existents no justifica el seu manteniment.

D'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Educació i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Cessar en les seves activitats acadèmiques i administratives els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquesta disposició, amb efectes acadèmics i administratius des de la fi del curs escolar 2006-2007, data en la que es van deixar inactius per Resolució EDU/2722/2007, de 3 de desembre.

Disposició final

El Departament d'Educació adoptarà las mesures corresponents per al compliment del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 23 d'octubre de 2007

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex

Serveis territorials d'Educació a Girona

Comarca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR