ORDRE JUS/448/2006, de 20 de setembre, de convocatòria de nou beques de col·laboració en tasques d'investigació o de formació en matèries pròpies del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/448/2006, de 20 de setembre, de convocatòria de nou beques de col·laboració en tasques d'investigació o de formació en matèries pròpies del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.

Al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya li correspon, d'acord amb la Llei 18/1990, de 15 de novembre, de creació del Centre, modificada per la Llei 8/2000, de 19 de juny, l'organització de activitats formatives especialitzades del personal al servei de l'Administració de Justícia, l'organització de programes que tendeixin a fomentar i facilitar l'accés dels juristes i dels llicenciats en dret de Catalunya a les carreres judicial i fiscal i a altres professions jurídiques, i la promoció de la investigació i la difusió, mitjançant ajuts, dels àmbits relacionats amb la justícia i el dret.

Vist que el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada vol facilitar la col·laboració d'estudiants universitaris en el desenvolupament d'aquestes funcions, per tal que l'experiència que assoleixin enriqueixi la seva formació acadèmica, i permetre el coneixement pràctic de l'organització i de l'activitat de l'Administració pública a les persones que es troben en fase de formació tècnica i que s'incorporaran properament al món professional;

Atesos la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol 9 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovada pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, que regula el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat de Catalunya;

Per tot això exposat,

Ordeno:

Article 1

Fer pública la convocatòria per adjudicar nou beques de col·laboració en tasques de formació o d'investigació en matèries pròpies del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada a estudiants i nous llicenciats o diplomats de les universitats de Catalunya, amb càrrec a la partida D/480000100/2150 del pressupost de despeses del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada per a l'any 2007, per un import màxim de 49.500,00 euros.

Aquesta convocatòria té dues modalitats:

  1. Beques de col·laboració en tasques de formació, amb un total de 6 beques.

  2. Beques de col·laboració en tasques d'investigació, amb un total de 3 beques.

L'atorgament de les beques resta condicionat al fet que en els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici de l'any 2007 hi hagi crèdit suficient en l'aplicació pressupostària corresponent.

Article 2

Aprovar les bases que han de regir la col·laboració objecte de la convocatòria i el desenvolupament del concurs esmentat, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 20 de setembre de 2006

Josep M. Vallès

Conseller de Justícia

Annex

.1...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR