ORDRE BSF/98/2012, de 12 d'abril, per la qual es dóna publicitat a la relació de taxes vigents durant l'any 2012 que gestiona el Departament de Benestar Social i Família.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social i Família
Rango de LeyOrdre

La disposició addicional tercera del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que, dins el termini de dos mesos a comptar de la data d’entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n’actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d’elles i la quota corresponent.

L’import de les taxes s’ha incrementat d’acord amb el coeficient d’actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa que estableix l’article 48 de la Llei 1/2012, de 22 de febrer, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2012, llevat de les que ha estat modificades per la Llei 5/2012, de 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l’impost sobre les estades en establiments turístics, on l’article 15 modifica el títol III del text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i estableix noves quotes per a la taxa dels hotels d’entitats.

Per tant, atès el text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i d’acord amb l’article 39.3 de la Llei 13/2008, de 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern,

Ordeno:

Donar publicitat a les taxes i a les quotes corresponents que gestiona el Departament de Benestar Social i Família per a l’exercici 2012, que s’especifiquen a l’annex d’aquesta Ordre.

Barcelona, 12 d’abril de 2012

Josep Lluís Cleries i Gonzàlez

Conseller de Benestar Social i Família

Annex

Relació de les taxes vigents i les quotes corresponents que gestiona el Departament de Benestar Social i Família

Concepte: taxes per les actuacions del Registre d’entitats, serveis i establiments socials.

Quantia:

  1. Per la inscripció de serveis residencials: 263,25 euros.

  2. Per la inscripció de serveis diürns: 176,90 euros.

  3. Per la inscripció d’altres serveis: 133,95 euros.

  4. Per modificacions d’assentaments registrals: 24,25 euros.

  5. Per certificacions d’assentaments registrals: 13,75 euros.

  6. Per la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR