ORDRE PRE/73/2009, de 27 de febrer, per la qual es fa pública la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyOrdre

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

ORDRE

PRE/73/2009, de 27 de febrer, per la qual es fa pública la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament de la Presidència.

La disposició addicional tercera , apartat 2, del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que dins el termini de dos mesos comptat a partir de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o de la consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que les generen i la quota corresponent.

L'article 45 de la Llei 15/2008, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009, eleva el tipus de quantia fixa de les taxes vigents de la Generalitat per a l'any 2009, i estableix que s'exceptuen de l'augment fixat, entre d'altres, la taxa corresponent als serveis de guarda de vehicles del Patronat de la Muntanya de Montserrat i les taxes les quotes de les quals siguin objecte de modificació per la Llei de mesures fiscals i financeres que acompanya la Llei de pressupostos esmentada.

La Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, modifica diversos preceptes del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, i entre aquests , l'article 5 que estableix una bonificació per la presentació de la sol·licitud de serveis o activitats per mitjans electrònics i l'article 18 que modifica la taxa per a la publicació d'anuncis en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tot això, de conformitat amb el que disposa l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Donar publicitat, a efectes informatius, a la relació de les taxes vigents que es gestionen en l'àmbit competencial del Departament de la Presidència, que s'especifiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 27 de febrer de 2009

José Montilla i Aguilera

President de la Generalitat de Catalunya

Annex

.1 Taxes que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR