ORDRE IUE/233/2009, de 27 de gener, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/233/2009, de 27 de gener, per la qual es dóna publicitat a la relació de les taxes vigents del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

La disposició addicional tercera del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que en el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna i la quota corresponent.

L'article 45 de la Llei 15/2008, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009, actualitza les taxes amb tipus de quantia fixa.

Per tot això, i d'acord amb l'article 12 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Es dóna publicitat, només amb efectes informatius, a la relació de les taxes vigents que gestiona el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, i que s'especifiquen als annexos d'aquesta Ordre.

Barcelona, 27 de gener de 2009

Josep Huguet i Biosca

Conseller d'Innovació, Universitats i Empresa

Annex 1

Comerç

Taxes vigents del Títol VII del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

Capítol I. Taxa per a la tramitació de la llicència comercial de la Generalitat per a grans establiments comercials: 3,70 euros per metre quadrat de superfície de venda.

Capítol II. Taxa per la tramitació d'expedients de sol·licitud d'informe sobre el grau d'implantació de les empreses de distribució comercial: 0,95 euros per metre quadrat de superfície de venda.

Annex 2

Indústria

Taxes vigents del Títol XIV (excepte l'apartat 4 de l'article 14.1-4) del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, modificat per la Disposició final primera de la Llei 12/2008, de 31 de juliol, de seguretat industrial, i l'article 16 del títol I de la Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres.

Capítol I. Taxa per a la prestació de serveis en matèria de metrologia, autoritzacions d'instal·lacions i inscripcions al Registre d'Establiments Industrials, control d'aparells i vehicles i certificacions tècniques d'informes

.1 Metrologia

1.1 Aprovació de model, modificació de l'aprovació de model, autorització d'ús metrològic, autorització o habilitació de laboratoris o altres organismes de control, pròrrogues d'aprovació de model d'aparells metrològics, certificats d'ús metrològic i certificats d'assaigs metrològics: la quota per a la tramitació és de 112,10 euros per model o família de tipus.

1.1.1 Trasllats, ampliacions i modificacions de laboratoris, autoritzats o habilitats, i també la inscripció al registre de control metrològic: la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR