ORDRE GAP/327/2007, de 13 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2007 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/327/2007, de 13 de setembre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2007 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.

La disposició addicional tercera de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, en la redacció donada per la Llei 12/2004, de 27 de desembre, de mesures financeres, estableix que, en el termini de dos mesos des de l'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes, o n'actualitzi els imports, cada un dels departaments de la Generalitat afectats ha de publicar en el DOGC, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent, i només a efectes informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en les quals s'identifiquin els serveis i les activitats que les generen i les quotes corresponents.

La Llei 5/2007, de 4 de juliol, de mesures fiscals i financeres, modifica l'article 34, exempcions i bonificacions, del capítol I del títol I de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya.

L'import de les taxes s'ha incrementat d'acord amb el coeficient d'actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa que estable l'article 43 de la Llei 4/2007, del 4 de juliol de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2007.

És per això que,

Ordeno:

Donar publicitat a les quotes de les taxes vigents l'any 2007 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre.

Deixar sense efecte l'Ordre GAP/284/2007, de 30 de juliol, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2007 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques, publicada a efectes informatius al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en data de 6 d'agost de 2007.

Barcelona, 13 de setembre de 2007

Joan Puigcercós i Boixassa

Conseller de Governació

i Administracions Públiques

Annex

Concepte: taxes per a la inscripció en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a la Generalitat.

Exempcions:

Són exempts del pagament de la taxa els subjectes passius en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica, les persones jubilades i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

Bonificacions:

Per sol·licitud i pagament telemàtic: 20%

Persones membres de famílies nombroses de categoria general...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR