ORDRE GRI/268/2011, d'11 d'octubre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2011 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Relacions Institucionals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GRI/268/2011, d'11 d'octubre, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2011 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Relacions Institucionals.

La disposició addicional tercera del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que, dins el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya , mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'aquestes i la quota corresponent.

L'article 49 de la Llei 26/2011, de 27 de juliol, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2011, estableix que els tipus de quantia fixa de les taxes de la Generalitat s'eleven, per a l'any 2011, fins a la quantitat que resulti de l'aplicació del coeficient 1,01 a la quantia de l'any 2010. Són tipus de quantia fixa els que no es determinen per un percentatge sobre la base.

És per això que,

Ordeno:

Donar publicitat a les quotes de les taxes vigents l'any 2011 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 11 d'octubre de 2011

Joana Ortega i Alemany

Consellera de Governació i Relacions Institucionals

Annex

Concepte: taxes per la inscripció en les convocatòries per a la selecció del personal que ha d'accedir a la Generalitat.

Exempcions:

Són exempts de la taxa, amb la justificació documental prèvia de la seva situació, els subjectes passius en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica, les persones jubilades i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

Bonificacions:

S'aplicarà un 20% en els casos en què tant la presentació de la sol·licitud de participació com el pagament corresponent es facin per mitjans telemàtics.

S'aplicarà un 30% per a les persones membres de famílies monoparentals i de famílies nombroses de categoria general.

S'aplicarà un 50% per a les persones membres de famílies nombroses de categoria especial.

La bonificació del 20% per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR