ORDRE GAP/72/2009, de 2 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2009 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE

GAP/72/2009, de 2 de març, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2009 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques.

La disposició addicional tercera del Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, estableix que, dins el termini de dos mesos a comptar de la data d'entrada en vigor de la llei que modifiqui o creï taxes o n'actualitzi els imports, els departaments de la Generalitat de Catalunya que gestionin les taxes afectades han de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, mitjançant una ordre del conseller o consellera competent en la matèria, i amb efectes merament informatius, una relació de les taxes vigents que gestionen, en què identifiquin els serveis i les activitats que meriten cadascuna d'elles i la quota corresponent.

L'import de les taxes s'ha incrementat d'acord amb el coeficient d'actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa que estableix l'article 45 de la Llei 15/2008, de 23 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2009.

L'article 28 de la Llei 16/2008, de 23 de desembre, de mesures fiscals i financeres, crea la taxa per l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Per tot això,

Ordeno:

Donar publicitat a les quotes de les taxes vigents l'any 2009 corresponents als procediments que gestiona el Departament de Governació i Administracions Públiques, que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 2 de març de 2009

Jordi Ausàs i Coll

Conseller de Governació i Administracions Públiques

Annex

Concepte: taxes per la inscripció en les convocatòries per a la selecció del personal que ha d'accedir a la Generalitat.

Exempcions:

Són exempts de la taxa, amb la justificació documental prèvia de la seva situació, els subjectes passius en situació de desocupació que no perceben cap prestació econòmica, les persones jubilades i les que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%.

Bonificacions:

-S'aplicarà un 20% en els casos en què tant la presentació de la sol·licitud de participació com el pagament corresponent es facin per mitjans telemàtics.

-S'aplicarà un 30% per a les persones membres de famílies monoparentals i de famílies nombroses de categoria general.

-S'aplicarà un 50% per a les persones membres de famílies nombroses de categoria especial.

-La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR