DECRET 281/2003, de 4 de novembre, de modificació del Decret 148/2001, de 29 de maig, d'ordenació ambiental de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 281/2003, de 4 de novembre, de modificació del Decret 148/2001, de 29 de maig, d'ordenació ambiental de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació.

Mitjançant el Decret 148/2001, de 29 de maig, es va regular l'ordenació ambiental de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació, amb la finalitat d'harmonitzar el desplegament de les xarxes de radiocomunicació, es va assolir un alt nivell de protecció del medi i de la població, i es va afavorir la integració de les instal·lacions esmentades a l'entorn en què se situen.

L'experiència assolida en l'aplicació del Decret aconsella introduir-hi determinades modificacions de caràcter tècnic per tal de millorar la seva regulació i poder aconseguir de manera més efectiva el compliment de les seves finalitats.

D'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'introdueixen les modificacions següents en el Decret 148/2001, de 29 de maig, d'ordenació ambiental de les instal·lacions de telefonia mòbil i altres instal·lacions de radiocomunicació:

  1. L'apartat b) de l'article 6.2 queda redactat de la manera següent:

    "b) En les demarcacions no urbanes, compartir torres de suport d'antenes i camins d'accés i escomeses elèctriques sempre que sigui tècnicament i econòmicament viable, s'ajusti a l'ordenació territorial aprovada i suposi una reducció de l'impacte ambiental, i d'acord amb el procediment d'utilització compartida establert en la normativa sectorial de telecomunicacions."

  2. Se substitueix, en l'apartat B) de l'article 10.2, el terme "maximitzar" per "compatibilitzar".

  3. Se substitueix, en l'apartat 1.a) de la disposició addicional primera, la referència a "potència de sortida dels equips" per "potència isotròpica radiada equivalent".

  4. S'afegeix una disposició addicional...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR