RESOLUCIÓ EDU/3229/2008, de 28 d'octubre, per la qual es regula el procediment telemàtic dels actes de nomenament dels llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions dels centres educatius públics d'educació infantil i primària adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

EDU/3229/2008, de 28 d'octubre, per la qual es regula el procediment telemàtic dels actes de nomenament dels llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions dels centres educatius públics d'educació infantil i primària adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia.

Per l'Ordre EDU/334/2006, de 27 de juny, es va aprovar la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries referents a la borsa de treball per prestar serveis com a personal interí docent, regulada al Decret 133/2001, de 29 de maig, modificat pel Decret 172/2005, de 23 d'agost, inclosa l'assignació del professorat substitut als centres educatius.

L'apartat 6.2 de la Resolució EDU/1480/2008, de 22 de maig, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres per al curs 2008-2009, estableix el procediment d'adjudicació de llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions.

Al llarg de tot el curs escolar els diferents serveis territorials del Departament d'Educació, d'acord amb l'apartat 6.2 de la Resolució EDU/1480/2008, realitzen actes presencials de nomenament, per tal de proveir els llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions en centres educatius públics d'educació infantil i primària i a través de qualsevol mitjà de telecomunicació, pel que fa a la provisió de llocs de treball dels centres d'ensenyaments secundaris. Amb la finalitat de millorar la gestió relativa a la provisió dels llocs de treball esmentats, el Departament d'Educació, fent ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació, posarà en funcionament un procés telemàtic d'adjudicació que substituirà els procediments que, amb la finalitat de proveir llocs de treball, es realitzen, d'acord amb l'apartat 6.2 esmentat, en cadascun dels serveis territorials del Departament.

La implementació d'aquest nou sistema d'adjudicació telemàtic es produirà en diferents etapes. A partir de l'1 de desembre de 2008 començarà la gestió d'aquest procediment amb el personal interí/substitut que forma part de la borsa de treball del personal docent que té demanats com a preferents els Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia per proveir llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions en centres públics d'educació infantil i primària, i finalitzarà amb la implantació d'aquest sistema d'adjudicacions per a tot el personal interí/substitut docent adscrit a tots els serveis territorials del Departament d'Educació per tal de cobrir les interinitats i substitucions que es produeixin en els centres educatius públics d'educació infantil i primària i d'ensenyaments secundaris.

Amb la finalitat de regular el procediment telemàtic dels actes de nomenament pel qual s'adjudicaran els llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions del centres educatius públics d'educació infantil i primària adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia, i realitzat el tràmit previ de consulta i participació amb els representants del personal al servei de les administracions públiques,

Resolc:

Regular el procediment telemàtic dels actes de nomenament mitjançant el qual s'adjudicaran els llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions dels centres educatius públics d'educació infantil i primària adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia, al personal interí/substitut que forma part de la borsa de treball del personal docent que té demanats com a preferents els Serveis Territorials al Baix Llobregat-Anoia, d'acord amb les bases que s'inclouen a l'annex d'aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR