ORDRE MAB/329/2003, de 15 de juliol, per la qual s'aprova el procediment telemàtic relacionat amb la formalització de la documentació de control i seguiment de residus i la sol·licitud d'inscripció en el Registre de productors de residus industrials de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyOrdre

ORDRE MAB/329/2003, de 15 de juliol, per la qual s'aprova el procediment telemàtic relacionat amb la formalització de la documentació de control i seguiment de residus i la sol·licitud d'inscripció en el Registre de productors de residus industrials de Catalunya.

El Decret 93/1999, de 6 d'abril, sobre procediments de gestió de residus, estableix que el control de la gestió dels residus es duu a terme mitjançant la fitxa d'acceptació, el full de seguiment i el full de seguiment itinerant. Aquesta documentació ha de ser formalitzada amb caràcter obligatori per les persones productores i posseïdores de residus.

Així mateix, el Decret esmentat estableix que les persones gestores de residus han de presentar un resum mensual dels residus gestionats i crea el Registre de productors de residus industrials, en el qual s'inscriuen les dades d'identificació de les diferents persones productores de residus industrials de Catalunya.

Amb la finalitat de facilitar el compliment de totes aquestes obligacions documentals i d'apropar els serveis de l'Administració al ciutadà mitjançant la utilització de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, la Junta de Residus vol ampliar els canals d'informació i de prestació d'aquests serveis per tramitar documentació possibilitant l'ús de mitjans telemàtics amb la incorporació d'aquests serveis al web de la Junta de Residus. http://junres.gencat.net.

Per aquest motiu, i en aplicació de l'article 11 del Decret 324/2001, de 4 de desembre, relatiu a les relacions entre els ciutadans i l'Administració de la Generalitat de Catalunya a través d'Internet, amb l'informe previ del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació sobre l'adequació tècnica dels programes i aplicacions, emès en compliment del que estableix l'article 4 del Decret 85/2002, de 19 de febrer, de creació de la Comissió de Coordinació Interdepartamental de Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions, i l'informe de l'Assessoria Jurídica del Departament de Medi Ambient,

Ordeno:

Article 1

Aprovació i adaptació del procediment

S'aprova el procediment de formalització telemàtica de la documentació de control i seguiment de residus i la sol·licitud d'inscripció en el Registre de productors de residus industrials i els seus tràmits relacionats, regulats al Decret 93/1999, sobre procediments de gestió de residus, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR